Actieve High Tea met Spoedcursus

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Bent u er klaar voor onze actieve High Tea te spelen? Het hele jaar door kunt u bij GroepsuitjeLimburg een heerlijke High Tea reserveren. Iets te vieren met vriendinnen? Een uitje met het hele gezin? Of gewoon lekker bijkletsen met je moeder en je zussen? Onze “High Tea” is een relaxte manier om met elkaar te snoepen en te genieten van verschillende soorten gebak en drankjes. Enjoy!

[info]Kosten van deze activiteit € 21,00 per persoon. Duur activiteit: 2 uur. [/info]

Actieve High Tea

De combinatie van de high tea met het hilarisch spellenprogramma spoedcursus boerin worden. spoedcursus boerin U moet hier denken aan spellen als het insemineren van de koe, melken van de koe, stro stapelen, de was ophangen etc.
High tea: Start met een welkomstdrankje genaamd appeltaartje. Eerste gang; zoete theesoesjes, chocolade, tompoes, bananensoes, cakeje en zelfgebakken kaneelcake met kleine sandwiches en chocolade sandwiches. Tussendoor: heerlijk mini asperge roomsoep met geblancheerde groene asperges Tussendoor: mini runder of geitenkaas carpaccio sausje. Tweede gang: hartige sandwich met kruidenkaas, brie en zongedroogde tomaatjes, bladerdeeghapje, kalkoenhapje met honing mosterd saus, stokbroodjes eiersalade met bieslook, wrap met zalm en rucola, zalm met kruidenkaas op vorkje.
Derde gang: dessertbordje met appeltaart, meloen met aardbei, bavarois en ijs in glaasje met slagroomglaasje. Onbeperkt Thee: groene thee, sterrenmunt, kaneel, zoethout, rooibos, citroen, aardbei, bosvruchten of koffie & kan kraanwater.

[info]Kosten van deze activiteit € 29,95 per persoon.
Duur activiteit: 4 uur .[/info]