Leuke Activiteit + 4 Uur Drankarrangement

Feest all-in party bij GroepsuitjeLimburg te Ospel

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

4-Uur Drankarrangement*

Een actief arrangement voor familiedagen en teamuitjes. Voor een mooie prijs 4 uur onbeperkt drinken en de mogelijkheid uit verschillende activiteiten om te spelen. Bent u geinteresseerd in een actief arrangement? Zie hier onder wat een actief arrangement inhoudt.

Keuze uit volgende activiteiten

• One minute 2 to win it
Wie van jullie vrienden, familie of collega’s kan de meeste opdrachten vervullen binnen 1 minuut? Bij minute 2 wint it zal het gezelschap 10 verschillende spellen proberen te voltooien binnen 1 minuut!
• Ik hou van Holland
Linda de Mol komt speciaal uit het Gooi om met jullie een special editie van Ik hou van Holland te maken. Weten jullie alle feitjes over ons kikkerlandje?
• Spoedcursus Boer worden
Altijd al eens willen weten hoe het was om boer(in) te zijn? Met deze activiteit gaan jullie het bijna meemaken. Aan de hand van typisch werkzaamheden van de boer gaan jullie in teams strijden om die felbegeerde titel “best boer(in) van de groep.”
• Jongens vs Meisjes
De vraag die al eeuwen speelt tussen de jongens en de meisjes. Wie is er nou werkelijk bezig? Bij dit spel komt hier eindelijk een antwoord op.
• The Battle
Bij de Battle strijden jullie in twee teams aan de hand van verschillende spellen om de hoofdprijs. In principe hetzelfde idee als jongens tegen de meisjes, maar hier zijn de jongens en meisjes gemengd in de teams.
Onze actieve arrangementen zijn inclusief onbeperkt drankgebruik en 1 bittergarnituur per persoon. Inclusief bier/fris/wijn, exclusief speciaal bier en likeuren.
Minimaal 15 personen

[info]Kosten van deze activiteit :
One minute 2 to win it € 31,95 per persoon
Ik hou van Holland € 34,95 per persoon
Spoedcursus Boer(in) worden € 30,95 per persoon
Jongens vs Meisjes € 37,95 per persoon
The Battle € 37,95 per persoon
Duur activiteit: 4 uur
[/info]