Rondleiding Boerderijen

Excursie naar Stal Loeigezellig en Franksfarm te reserveren bij Groepsuitje Limburg te Ospel

 

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Rondleiding

Da’s Loeigezellig!

Boek een indrukwekkende rondleiding op het meest geautomatiseerde melkveebedrijf van Nederland! Verbazingwekkend, indrukwekkend, ongelofelijk zijn de woorden die de meeste bezoekers roepen als ze weer naar buiten komen… Hier ziet u hoe de boerderij van de toekomst eruit ziet.

De stal is gewoon ‘wellness voor koeien’, er zijn loungeboxen, ’s werelds allernieuwste melkrobot, een computergestuurde voerinstallatie, een zelf rondrijdend mestrobotje, loopbruggen met uitzicht en sfeervolle horeca, separaat van de stal met grote ramen die zorgen voor panoramisch ‘stalzicht’. Tijdens de rondleiding loopt u over een ‘Skywalk’ door de stal en kunt u alles van bovenaf prachtig zien. De koeien zijn dan ook zeer relaxed en tevreden. Ze kunnen zelf gaan en staan waar ze willen, worden volautomatisch gemolken en vinden groepen ‘loeigezellig!’
Tijdens het bezoek is er een beeldpresentatie met uitleg door de ‘boeren van de toekomst’. De boerderij heeft een binnen- en buitenbarbecue, een overdekt terras en een groot parkeerterrein. Alles is schoon, verzorgd, fris, hypermodern en diervriendelijk.
[info]Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
8 – 14 | € 8,50
15 of meer | € 7,50
Duur: 2 Uur
De prijs is inclusief 1 kopje koffie/thee per persoon.
[/info]

Stal Loeigezellig & Franksfarm

Beleef de innovatieve boerderijen van Stal Loeigezellig en Franks Farm.
Rondleidingen naar het meest geautomatiseerde melkveebedrijf van Nederland: boerderij Loeigezellig & Excursie Geitenfarm Franksfarm (bekend van Boer zoekt vrouw).
Een kijkje in de keuken van een bedrijf is altijd leuk en interessant. Op beide bedrijven wordt op een moderne manier melk geproduceerd en beide bedrijven op een eigen manier een hoge mate van wellness voor de dieren.

• 10.30 uur: Ontvangst met koffie en thee of warme chocomelk met cake. Dan excursie boerderij van de toekomst: stal Loeigezellig
• 12.30 uur: Eenvoudige lunch bestaande uit een soep en 2 broodjes met zicht op de koeien
• 13.00 uur: Op weg naar Franksfarm, de boerderij van de Boer frank en Anita, 7 km verderop
• 13.30 uur: Excursie Franksfarm en afsluiting bij stal Loeigezellig
• 15.00 uur: Eventueel tegen een meerprijs van € 3,50 nog een kleine proeverij

[info]Kosten van deze activiteit € 17,95  (voor 20 personen of meer) per persoon.
[/info]