Twisterfototocht Met Diner

Peuzelen en puzzelen bij Groepsuitje Limburg te Ospel

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Een cryptische Twisterfototocht door het gebied De grootte Peel
• Een actieve opdracht in teamverband met een digitale camera
• peuzelen en puzzelen menu.
• Het winnende team ontvangt prachtige collage en de foto’s krijgt u mee naar huis op cd-rom. Ook erg leuk als bedrijfsuitje met lekker eten onderweg.

U wordt ontvangen in onze prachtige ontvangstruimte met koffie en heerlijke Limburgse vlaai. Elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team ontvangt een digitale camera waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team uitgevoerd zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen van uw team!

Uiteraard staat deze Twisterfototocht in het teken van gezelligheid en teamgeest. De foto’s blijven een herinnering aan een spannende en leuke ochtend of middag. Tijdens de tocht wordt natuurlijk ook voor het nodige eten en drinken gezorgd.. De tocht kan helaas niet nader worden omschreven omdat dan het verrassingseffect voor de deelnemers minder groot is!

Dagindeling
Het bedrijfsuitje ‘Twisterfototocht met diner’ heeft flexibele starttijden. De start kan ook later of vroeger plaatsvinden. Wij kunnen dit naar uw wensen aanpassen.

15.00-15.30 Aankomst met koffie en gebak, uitleg programma
15.30-17.00 Eerste deel route met opdrachten
17.00-18.00 Tijd om te smikkelen (voorgerecht)
18.00-19.00 Tweede deel route met opdrachten
19.00-21.00 Tijd om te peuzelen oftewel hoofd- en nagerecht en prijsuitreiking

[info]Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
10 Of Meer | € 44,95
Duur: 3 Uur
[/info]