Bamboe Bouwen

Teamuitje bamboe bouwen bij Groepsuitje Limburg te Ospel

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Zin in iets anders? Zin in iets origineels?

Wilt u actief èn creatief samenwerken tegelijk? Dat kan met onze activiteit Bamboe bouwen! In no-time ontstaat er een indrukwekkende constructie waaraan echt iedereen zijn bijdrage heeft geleverd. Ruimtelijk inzicht, creativiteit, samenwerkingsvermogen zijn de belangrijkste ingrediënten van deze workshop. Met een forse stapel bamboe en kilo’s elastieken ga je aan de slag. Eerst maak je een prototype om daarna aan het echte werk te beginnen. Zo bouwt u niet alleen aan een mooi object, maar ook aan een hecht team.

Kortom: Teambuilding in optima forma

Een pyramide, reuzenrad of boerderijdier, alles is te realiseren met deze kruising tussen Meccano en Knexx. Elk team probeert de sterkste constructie te maken en zo de tegenstander te verslaan. Slim zijn, samenwerken en doorbouwen tot op de laatste seconde dus…

Afsluitend legt ieder team uit waarom hun bouwwerk het stevigst, het grootst, het mooist is en waarom dit bouwwerk het beste aansluit bij het thema. Na een kritische keuring onderscheidt de bouwmeester de winnaars op een ludieke manier.

Het Bamboe bouwen is natuurlijk niet compleet zonder lekker en gezond eten en drinken! Wordt het een barbecue of  een heerlijk uitgebreid buffet?

[info]Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
Per Persoon | € 14,95
Duur: 2 Uur
[/info]