Bungeerun

vier op een rij bij Groepsuitje Limburg te Ospel

 

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Bungeeeeeeeeee!

De Bungeerun activiteit is voor iedereen die van outdoor spellen en slimmigheidjes houdt. Met als handicap een grote elastiek waaraan u vast zit kost het extra kracht om deze activiteit te spelen, dit geeft natuurlijk veel meer plezier. Deze sportieve activiteit is leuk als groepsuitje met het team, bedrijfsuitje of als familie-uitje.

Gedurende een uur speelt u met uw team het 4 op een rij spel. Doordat u aan de elastieken vastgebonden zit wordt de Bungeerun een stuk moeilijker. U speelt tegen een ander team en de bedoeling is om een rij van vier dezelfde frisbees te krijgen. Welke team dit als eerste lukt heeft gewonnen. Dus naast de activiteit moet er ook wel een beetje tactisch nagedacht worden waar de frisbee geplaatst zal worden.

Mocht u een uur hetzelfde spel te veel vinden? Dan is misschien een meerkamp/driekamp een betere optie voor u en uw gezelschap. De Bungeerun kan ook gespeeld worden als onderdeel van een meerkamp of driekamp. Bij deze activiteiten speelt u niet een spel, maar mag u kiezen uit verschillende activiteiten. U vindt meer informatie over het meerkamp/driekamp bij buitenactiviteiten en dan meerkamp/driekamp.

[info]Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
Per Persoon | € 5
Minimum Prijs | € 65 (Per Groep)
Duur: 1 Uur
[/info]