Cadeaubon Actief in wei

spoedcursus boer worden bij Groepsuitje Limburg te Ospel

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
Wilt u dit arrangement ‘actief in wei’ als cadeaubon kopen?
Klik dan op ‘vraag hier vrijblijvend uw offerte aan’. Plaats bij bericht even kort welk arrangement u gekocht heeft en u krijgt van ons een waardebon teruggestuurd.

Gezellig met zijn vieren de wei in! U trekt goede wandelschoenen aan en gaat met zijn vieren de uitdaging aan in onze wei. De keuze bij de cadeaubon ‘actief in wei’ zijn drie activiteiten. Footgolf, boerengolf of frisbee.

Footgolf

Het is een combinatie van voetballen en midgetgolven. De bal moet door verschillende obstakels in een gat belanden in zo’n min mogelijk ‘slagen’. Ook voor mensen zonder talent voor voetbal is dit een leuke activiteit!

Frisbee
Door de wei heen lopen en proberen in de frisbee in een bepaald vak te gooien? Een activiteit die heel makkelijk klinkt, maar het is toch een hele uitdaging om te zorgen dat de frisbee goed gaat.

Boerengolf
Als laatste kunt u ervoor kiezen om een potje te boerengolven. Met een klomp de bal in verschillende holes proberen te krijgen in zo min mogelijk slagen. Een leuke activiteit voor jong en oud!

Na het spelen van een van deze activiteiten zal er voor u nog een heerlijk bordje klaar staan met verschillende Hollandse hapjes en een lekker drankje.

[info]Kosten van de cadeaubon ‘actief in wei’ € 50,00 voor 4 personen.
Minimaal 4 personen[/info]

Algemene voorwaarden
– De waardebon is geldig tot een jaar na aankoop cadeaubon
– Minimumleeftijd: 8 jaar
– Minimaal week van tevoren voucher activeren
– Deelname is op eigen risico
– Let op: reserveer snel om voldoende keuze te hebben