Cadeaubon Actieve High Tea

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Niet alleen maar eten cadeau willen geven, maar ook iets actief willen dan? Dan is de cadeaubon van onze ‘actieve High Tea’ perfect om te geven. De invulling van het programma is geheel aan diegene die de cadeaubon krijgt. De keuze is dus vrij of eerst het spel gespeeld wordt of eerste de High Tea gedaan wordt.
De combinatie van de high tea met het hilarisch spellenprogramma spoedcursus boerin worden. spoedcursus boerin

We beginnen onze actieve High Tea met een lekker huisgemaakt tomatensoepje met een broodje. Vervolgens zullen wij verschillende hapjes serveren. Deze bestaan uit een kiphapje, wraps, bladerdeeg met bree, stokbrood met onze zelfgemaakt eiersalade, tomaathapje met mozzarella en een zalm met kruidenkaas. En als laatste zullen wij nog een lekker dessertbordje voor jullie maken.

Vervolgens is het tijd voor de spoedcursus boer(in) worden. U gaat in tweetallen de strijd aan om te kijken wie nou de echte boer of boerin van het gezelschap is. U speelt spelletjes die in teken staan van taken die zich plaatsvinden op de boerderij. U moet hier denken aan spelletjes als koe melken, was ophangen en stro stapelen. En het eind van de activiteit zal er een team als winnaar naar voren komen en deze krijgt van ons nog een klein prijsje mee.

[info]Kosten van de cadeaubon ‘actieve High Tea’ € 30,00 per persoon.
minimaal 4 personen[/info]

Algemene voorwaarden
– De waardebon is geldig tot een jaar na aankoop cadeaubon
– Minimumleeftijd: 8 jaar
– Minimaal week van tevoren voucher activeren
– Deelname is op eigen risico
– Let op: reserveer snel om voldoende keuze te hebben