Een uniek bedrijfsuitje of teamuitje organiseren?

Laat u inspireren en kies een bedrijfsuitje dat perfect bij u past! Een origineel en gezellig bedrijfsuitje,  uniek bedrijfsuitje of een sportief bedrijfsuitje, een uitje voor iedereen!  Kies tijdens uw bedrijfsuitje uit ruim 30 activiteiten zoals:  Wie is de Mol of  Sportieve activiteiten met spel zoals Flying dart of puzzelen en peuzelen en onderneem dit op een prachtige groen locatie in het midden van het Limburg met rust en ruimte 3 minuten vanaf de A2 bij Nederweert.

Check natuurlijk bij het organiseren van een bedrijfsuitje altijd eerst de locatie en kom niet voor ‘verrassingen’ te staan. U kunt altijd bij ons terecht voor een kijkje samen met u maken we een dag op maat geschikt voor al uw teamgenoten..

Ideeën bedrijfsuitje

Helemaal in thema wordt het gegarandeerd een dag vol actie en plezier voor de hele groep.   Teambuilding en gezelligheid, lekker eten en drinken staat centraal tijdens al onze bedrijfsuitjes. De faciliteiten bieden mogelijkheden voor kleinere, maar ook grote groepen tot 300 personen. De beste teamuitje tegen de beste prijs!

Zoek u nog naar een prachtige overnachtingsmogelijkheid voor uw bedrijf,

Zoek niet verder,  2 km verderop ligt het prachtige buitenhuis www.buitenhuis-albanera.nl

Het bedrijfsuitje kan beginnen!