Escape Diner. Dineer, speel en geniet!

escapediner2 Escape diner
 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Escape Diner

Het spannendste, leukste en lekkerste uitje van Limburg!

Het Escapediner is dé oplossing voor grotere groepen die toch de ervaring willen genieten van een Escaperoom-ervaring maar ook heerlijk willen dineren. Gezellig spannend! Een moordlustige crimineel is op het nippertje aan de politie ontsnapt. De politie weet zich geen raad meer en kan jullie hulp hard gebruiken. Een anonieme tip verwijst naar een mobieltje. Zou de moordenaar in zijn haast vergeten zijn GPS uit te zetten? Hiermee zou de politie een goede mogelijkheid hebben om hem te traceren…. Maar wat is zijn nummer? De politie schakelt jullie hulp in. Kraak de codes om achter zijn nummer te komen en voorkom dat er nog meer slachtoffers vallen! Tijdens het eten zullen jullie op een leuke manier bezig zijn met codes kraken. Er worden teams gemaakt dus er is ook nog een onderlinge strijd. Samenwerken is een hoog vereiste van dit spel, want u heeft elkaar toch echt nodig om een slokje wijn te drinken. Of hoe kunt u nou eten zonder messen?

Speluitleg:

Tijdens het escape diner strijden jullie in teams tegen elkaar om als eerste het telefoonnummer te kraken. Maximaal kunnen er 10 personen meedoen in een team en er kunnen maximaal 10 teams meedoen. Bereid u voor op een visuele, wiskundige, ruimtelijke, fysieke en laterale hersenkraker. Als de teams zijn samengesteld, nemen jullie plaats aan de rijkelijk gedekte tafels. De tafels zijn voorzien van diverse puzzels, vragen en overige attributen. Na de uitleg van onze spelbegeleider, mogen jullie in teams aan de gang om het telefoonnummer te achterhalen. Het team dat als eerste het telefoonnummer goed heeft opgelost, wint! En ja, onze spelbegeleider heeft de betreffende telefoon op zak!

Nadat jullie plaatsgenomen hebben, volgt de eerste gang van het diner. Per tafel worden er 2 soorten huisgemaakte soepen geserveerd. De tweede gang volgt later waarbij u een rund- of een zalmcarpaccio geserveerd krijgt. Het hoofdgerecht wordt geserveerd in buffetvorm (bij grotere groepen) waarbij u uit diverse gerechten kunt kiezen. Zo wordt er voor u een mixed grill geserveerd, champignons in roomsaus, diverse salades, warme groenten, aardappelgratin en frietjes. Als afsluiter ontvangt u een heerlijk huisgemaakt dessert bestaande uit bijvoorbeeld een crème brulee, chocolade mousse of tiramisu. Voor meer informatie over het diner, klik HIER.

Tussendoor zal onze spelbegeleider jullie teams in goede banen leiden, beeld en geluidsfragmenten laten zien maar vooral ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke avond hebben!

Voorbeeld programma:

17.00 uur: Aankomst, verzamelen, start Escape Diner
21.00 uur: Einde Programma

Extra informatie:

– De prijs is gebaseerd op het minimaal aantal deelnemers van 20 personen en zijn inclusief 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon, spelprogramma’s, quizmaster en een heerlijk 4 gangen diner. Aanvangstijden in overleg!
– Het is ook mogelijk om een 4-uur drankarrangement af te nemen in plaats van 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon. U betaalt dan een meerprijs van €7,- per persoon.
– Vanaf 8 jaar en ouder.
– Het Escape Diner wordt binnen gespeeld.
– Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
– Inclusief spelbegeleider.
– *Exclusief speciaal bier en overige likeuren.

[info]Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
20 – 39 | € 57,95 (of € 64,95 met 4 uur drankarrangement ipv. 5 consumpties)
40 of meer | € 54,95 (of € 62,95 met 4 uur drankarrangement ipv. 5 consumpties)
Duur: 4 Uur
[/info]