Escape Diner

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
Dineer, speel en geniet!

De rage van dit moment om te spelen met je vrienden is toch wel de Escape Room. Een super leuk spel, maar je kan het maar met een klein groepje spelen. Wij hebben hier de oplossing voor bedacht. Namelijk het Escape Diner spel. Hier kunt u met grote groepen aan deelnemen en de politie heeft jullie hulp hard nodig!

Een moordlustige crimineel is op het nippertje aan de politie ontsnapt. De politie weet zich geen raad meer en kan jullie hulp hard gebruiken. Een anonieme tip verwijst naar een mobieltje. Zou de moordenaar in zijn haast vergeten zijn gps uit te zetten? Hiermee zou de politie een goede mogelijkheid hebben om hem te traceren…. Maar wat is zijn nummer? De politie schakelt jullie hulp in. Kraak de codes om achter zijn nummer te komen en voorkom dat er nog meer slachtoffers vallen!

Tijdens het eten zullen jullie op een leuke manier bezig zijn met codes kraken. Er worden teams gemaakt dus er is ook nog een onderlinge strijd. Samenwerken is een hoog vereiste van dit spel, want u heeft elkaar toch echt nodig om een slokje wijn te drinken. Of hoe kunt u nou eten zonder messen?

Tijdens het escape diner strijden jullie in teams tegen elkaar om als eerste het telefoonnummer te kraken. Maximaal kunnen er 10 personen meedoen in een team en er kunnen maximaal 10 teams meedoen. Het is dus een activiteit waar veel mensen aan deel kunnen nemen.

Bereid je voor op een visuele, wiskundige, ruimtelijke, fysieke en laterale hersenkraker.

De prijs is gebaseerd op het minimaal aantal deelnemers van 20 personen en zijn inclusief 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon, spelprogramma’s, quizmaster en een heerlijk 4 gangen diner. aanvangstijden in overleg!

Het is ook mogelijk om een 4-uur drankarrangement af te nemen in plaats van 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon.

Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
20 – 39 | € 57,95 (of € 64,95 met 4 uur drankarrangement ipv. 5 consumpties)
40 of meer | € 54,95 (of € 62,95 met 4 uur drankarrangement ipv. 5 consumpties)
Duur: 4 Uur