Gastenboek

 

Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 1. 8 februari met een gezelschap de 80 jarige verjaardag van mijn moeder gevierd bij boerenspellen, een rustige, gezellige en zeer goed verzorgde middag en avond gehad! Bedankt jongens voor de zorgeloze verjaardag van ons mam.

 2. Vandaag met het werk een bedrijfsuitje gehad High Beer en Escape Room super gezellige avond gehad aanrader voor anderen

 3. Beste medewerkers groepsuitje.nl,

  Is de winnaar van de winactie al bekend m.b.t. de reactie/recensie op all-escaperooms.nl?
  We kijken er heel erg naar uit om de nieuwe escaperoom te bezichtigen.

  Met vriendelijke groet,
  Eefje

 4. Agelopen zaterdag, 20 juni, een superleuke familiedag bij jullie gehad. Moest de hele dag aanhoren hoe gezellig het wel niet was. Complimenten voor het hele team! Het was tot in de puntjes verzorgt en heel gastvrij. Dank jullie wel, we gaan elkaar zeker weer zien…..

  Groetjes An

 5. Bedankt voor een superleuke en gezellige dag gisteren! Ontvangen met een lekkere lunch, minute to win it met hilarische toestanden, escape room uitgekomen, heerlijk gegeten en daarna nog Ik hou van Hollnad gespeeld! Gelachen en genoten! Bedankt voor alle goede zorgen!

 6. Namens oud prinsen en prinsessen V.V de Vlikkestaekers wil ik jullie van harte bedanken voor de gezellige middag, op de tandem en BBQ waren top!

 7. Wij willen jullie nogmaals hartstikke bedanken voor het super feest wat wij met ons bedrijf gehad hebben bij jullie afgelopen vrijdag, ook het eten was geweldig en de meiden van de bediening zijn we ook heel dankbaar,als er ooit iemand vraagt of wij een goede locatie weten voor een bedrijfsfeest dan raden wij zeker jullie aan.

  Bedankt voor alles het was voor ons een onvergetelijke dag.

 8. zondag een Loeigezellige familiedag gehad ter ere van het 60-jarig huwelijk van onze ouders,groot-en overgrootouders.Agnita had een dag samengesteld die voor iedereen in de leeftijd van 2 tot 87 jaar geweldig was.Alles tot in de puntjes geregeld,heerlijk eten en drinken,mogelijkheden om de kids te vermaken.Wat wil je nog meer?
  Dit is zeker aan te bevelen !!
  Henny Verhees

 9. Gisteren een super leuke uitstap gehad met kiefhoek sport. We voelden ons bijna echte boer en boerin. Eten was super lekker de drank vloeide vlot. De bediening en ontvangst was prima zelfs door de koeien. Zeg het voort zeg het voort suuuuuuuuuuuper leuk

 10. De boerinnen High Tea was een groot succes!
  Bedankt daarvoor!

  Tamara

 11. wij namen dit als teambuilding voor het afscheid na 2.5 jaar studeren! Super aanrader, super gezellig en een geweldige gastvrouw!!! Doen mensen!!

 12. We zijn nog heerlijk aan het nagenieten van onze Loeigezellige familie Robbetjesdag!
  Het was helemaal top!!
  Pim&Jaqueline bedankt voor het organiseren
  En Marleen ,Agnes en iedereen van de spellen Boerderij,
  “Bedankt voor alles!!!

 13. Vandaag familiedag gehad bij Loeigezellig en het was ook loeigezellig!!
  Alles was prima verzorgd, leuke spellen en een leuke prijsuitreiking! Lekkere koude drankjes met het hete weer van vandaag waren ook prima verzorgd. Ook de uitleg over de koeien vond ik erg interessant. De liefde voor de beesten kwam duidelijk naar voren.
  Een echte aanrader!!

 14. Ook dit jaar werden we weer vriendelijk ontvangen op jullie boerderij voor het zoeken naar paaseitjes. De kinderen deden erg hun best en volgens mij hebben ze alle eitjes gevonden (anders vinden jullie ze nog wel ) Na afloop stond er een welverdiend drankje klaar voor zowel groot als klein. Dankzij jullie gastvrijheid en het heerlijke weertje werd het weer een loeigezellige activiteit!!! Bedankt voor jullie goede zorgen!!!

 15. Wij hebben op 12 april 2014 de spoedcursus boerin worden gedaan en op 13 april 2014 de crazy fun tour! Het was super goed geregeld en we hebben genoten van de activiteiten bij het boerin worden en onze lachspieren zijn beide dagen zeker goed getraind! De fototocht is zeker aan te raden! We hebben dit met heel veel plezier gedaan en iedereen was super enthousiast! Ook de uitleg van Agnita en Marleen was super. Dank je wel hiervoor! We raden dit graag andere groepen aan! Het was zeer Loeigezellig!!!

 16. We willen jullie graag hartelijk danken voor de loeigezellige en tot in de puntjes verzorgde middag/avond die we bij jullie gehad hebben.
  Wat betreft eten en drinken kwamen we niets te kort en het smaakte allemaal heerlijk!
  De activiteit, De jongens tegen de meisjes, viel bij iedereen erg goed in de smaak waardoor ook alle deelnemers vol enthousiasme mee deden. Speciaal woordje van dank aan onze “Tijl” die ook met al zijn enthousiasme de opdrachten aan elkaar praatte en ‘streng’ doch rechtvaardig de fanatieke deelnemers in goed banen wist te leiden. Superleuk gedaan!
  Tot slot Agnita, die ons vooraf behulpzaam en vriendelijk alle opties en mogelijkheden aangeboden heeft en op de dag net zo behulpzaam en vriendelijk onze gastvrouw was. Interessant was ook de uitleg over het bedrijf. Als je er dan toch bent en van zo dichtbij meemaakt is het ook interessant om er meer over te horen.
  Jullie hebben zo’n leuk aanbod in activiteiten en arrangementen. We gaan jullie voor toekomstige uitjes zeker in gedachten houden!

 17. Gisteren was ik op de 50ste verjaardag van mijn nicht bij GroepsuitjeLimburg. Op het programma stond een spannende aflevering van Ik hou van Holland. Ik was verrast over hoe de dag in elkaar zat. Perfect geregeld! Complimenten voor Linda en haar team. Verder hebben we ontzettend genoten van het eten. We gaan hier zeker nog een keer terugkomen voor een vervolgaflevering van Ik hou van Holland.

 18. Gisteren een tocht met de SMULTANDEM gemaakt. Het weer was super, het fietsen op een tandem is erg gezellig en we hebben genoten van de heerlijke versnaperingen. Dank jullie wel voor deze heerlijke middag. Een echte aanrader !!

 19. Net terug van een overheerlijke en prima verzorgde High Tea met schoonzussen.
  Dit is echt een aanrader we hebben 2 uurtjes gesmuld. Bedankt

 20. Team uitje met PSW. Vol spanning waren wij in afwachting op de leukste bn’er. Linda de Mol!!!!
  Ik Hou Van Holland, op volle boerse toeren, wat een spektakel! Alles verzorgd, van eten tot en met een speciaal ingevlogen Linda.
  We hebben genoten van begin tot einde!

  We zien ons snel weer en geef Linda een dikke knuffel voor de prachtige avond die wij mochten beleven.

  Met vriendelijke groeten,
  Psw ml, team Vrije Tijd

 21. Net terug van een overheerlijke en prima verzorgde High Tea met schoonzussen.
  Dit is echt een aanrader we hebben 2 uurtjes gesmuld. Bedankt

 22. Hallo Linda en de rest, Bedankt voor de super leuke middag. Eerst koffie en vlaai, daarna Ik hou van Holland met 40 personen van 4 tot 93 jaar. En iedereen kon mee doen. super leuke Linda en veel gelachen. Kei leuk dus. Als afsluiter het heerlijke uitgebreide eten. SUPER

 23. Zaterdag 23-11 hebben we met ons bedrijf Maasvesteberbenbouw genoten van een super gezellig en perfect geregeld personeelsuitje, het “tapasbuffet” was super lekker en goed verzorgd, daarna flink gelachen met “ik hou van Holland”, “Linda”, je was super!! We zijn zeer zeker van plan om nog een keer terug te komen (zomer?) al met al bedankt voor de super avond voor allen van jullie die hieraan meegewerkt hebben.
  Gr Ruud

 24. Hartelijk bedankt voor de super goede en verzorgde dag die wij bij jullie hebben gehad.
  iedereen was er zeer positief over te spreken.
  De spellen waren goed en het eten was zoals alle vorige keren goed verzorgt en lekker.
  Bedankt voor de geslaagde dag.
  Arie, Ellis Marij en Haske en iedereen van ons Personeel

 25. Wie is de mol? Leuk om te zien dat het nu ook bij jullie mogelijk is. Lijkt me een leuk bedrijfsuitje inderdaad om met collega’s te doen.