Genieten op de Smultandem

Een nieuw arrangement tussen Loeigezellig & theetuin De Turfstaeker. Een ludieke tandemtocht waarin u tot 3 keer toe van een hapje en een drankje wordt voorzien!

Tijdens dit uitje staan genieten, natuur, humor, fietsen en lekker eten centraal. We beginnen de dag met koffie/thee en heerlijke punt appeltaart. U stapt de tandem op en geniet van een mooie tocht door de grootte Peel. Met z’n allen navigerend dat wordt lachen!… Onderweg gelegenheid voor een leerzame stop bij Natuurreservaat De Pelen. De volgende stop is een lunch bij Theetuin De Turfstaeker. Hier kunt u genieten van een kopje soep met een overheerlijke sandwich. Natuurlijk behoort een heerlijke High Tea* ook tot de mogelijkheden (*meerprijs)

Na de lunch mag u de tandem weer op en vervolgt u uw route naar Loeigezellig. Aldaar aangekomen staat er een lekker boerderij ijs met warme kersen en slagroom voor u klaar. Afhankelijk van jullie wensen is deze dag aan te passen en/of uit te breiden, met een andere activiteit of bijvoorbeeld een heerlijke barbecue. Vraag naar de mogelijkheden. Tip: vervang de Tandem door een ander vervoersmiddel zoals de Kickbikestep of eigen fiets of auto.

Prijzen 2014

Tandemtocht met 3 maal hapje en 2 maal drankje €21,50
Tandemtoch met Hightea €26,50
Crazy funtocht met Hightea onderweg duur 6 uur €35,95