Cadeaubon Going Dutch

boerengolf bij Groepsuitje Limburg te Ospel

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
Wilt u het arrangement ‘Going Dutch’ als cadeaubon kopen? Klik dan op ‘vraag hier vrijblijvend uw offerte aan’. Plaats bij bericht even kort welk arrangement u gekocht heeft en u krijgt van ons een waardebon teruggestuurd.

Going Dutch

Bij aankomst krijgen jullie een kopje koffie met een lekkere Hollandse stroopwafel.
Vervolgens gaan we jullie in een overall en rubberlaarzen hijsen en mogen jullie de stal in.
Na een bezoekje aan de kalfjes en een uitleg over de melkrobots mogen jullie naar onze gezellige dames toe. Molly en Klaartje zullen voor jullie klaarstaan en jullie krijgen de kans om deze twee dames te knuffelen.
Het is natuurlijk niet te garanderen of de koeien liggen of hoe aanhankelijk ze zijn deze dag, maar het is zeker de moeite waard.
Tegen de tijd dat het lunchpauze is, hebben wij een picknickmand voor jullie klaarstaan met een fruithapje, broodje gezond, broodje kaas, een koekje en een drankje. Jullie mogen jullie lunchpakket opeten tussen onze gezellige dames.
Na het picknicken hebben wij voor jullie een keuze uit twee activiteiten. Als eerste kun je footgolf spelen. Tussen de koeien door een midgetgolfparcours aflopen met een voetbal. Wie van jullie heeft het beste de controle over de bal? Is Footgolf toch niet jullie ding?
Dan kun je altijd nog proberen Picasso te worden.
Bij kunst met kwasten gaan jullie zelf aan de slag om een schilderijtje te maken. Met de inspiratie die je kunt halen uit de dames en de omgeving zullen er genoeg ideeën zijn om een mooi schildertje te maken.
En natuurlijk als afsluiter hebben wij een bittergarnituur met een drankje om even lekker bij te komen en na te praten van het boerendagje.

[info]Kosten van deze cadeaubon: € 45,00 per persoon
Minimaal 2 personen
[/info]

algemene voorwaarden Going Dutch
– De waardebon is geldig tot een jaar na aankoop cadeaubon
– Minimumleeftijd: 8 jaar
– Minimaal week van tevoren voucher activeren
– Deelname is op eigen risico
– Let op: reserveer snel om voldoende keuze te hebben