Katapultshooting

Teamuitje Pieperschieten bij Groepsuitje Limburg te Ospel

 

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Katapultshooting

Durft u de uitdaging aan?
Doe eens iets anders, kies voor katapultshooting oftewel pieperschieten, waarbij u als groep ontzettend veel lol kan hebben. Katapultshooting is een hilarisch spel met als doel aardappelen – ook wel ‘piepers’ genoemd – zo ver mogelijk weg te schieten en als het even kan ook nog in de roos.
Een leuk spel dat net even wat anders is dan normaal. En u zult versteld staan hoe ver u de aardappels geschoten krijgt. Zelfs de kleinere onder ons kunnen hier prima aan mee doen. Na een korte instructie en oefenschoten start de competitie. Net als bij boerengolf wordt dit spel in het weiland gespeeld. Kinderen van 6 tot 12 jaar krijgen korting.

U kunt het pieperschieten ook combineren met andere leuke buitenactiviteiten. De mogelijkheid is er om deze los te huren, maar u kunt er ook voor kiezen om een driekamp/meerkamp te boeken. U speelt dan in verschillende teams activiteiten naar keuze en achteraf zal er ook een prijsuitreiking bij zitten. Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u beter even bij het kopje van de meerkamp/driekamp kijken.

[info]Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
Per Persoon | € 4,95
Kinderen 6 Tot 12 Jaar | € 4,50
Duur: 1 Uur[/info]