Escaperoom Zomer Actie 2017

VOL = VOL & OP = OP

1 2

 

€ 89,95 PER KAMER

De zomervakantie staat bijna voor de deur en dat betekent: TIJD VOOR PLEZIER! En wie had dat gedacht: Bij ons staat de zomer van 2017 natuurlijk in het teken van ontsnappen.

Vanaf 9 juli 2017 tot en met 27 augustus 2017 kost een Escaperoom slechts € 89,95 per kamer ongeacht het aantal deelnemers! Het leukste en spannendste uitje voor gezinnen, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Simpelweg voor iedereen! De actie is tijdens deze periode 7 dagen per week geldig!

Maar dat is nog niet alles! Ook geven wij diverse prijzen weg! Tijdens deze periode maak je bijvoorbeeld kans (na elk bezoek) op een waardebon voor onze allernieuwste Escaperoom (of een andere Escaperoom naar keuze) die na de zomervakantie waarschijnlijk al haar deuren opent! Hoe leuk is dat!

ONDER DE DEELNEMERS VERLOTEN WIJ:

1x JACKPOT: WAARDEBON GRATIS ESCAPEROOM TWV 8 PERSONEN + BORRELGARNITUUR + 1 CONSUMPTIE*

2x Hoofdprijs: WAARDEBON ESCAPEROOM TWV 5 PERSONEN

5x: 10% Kortingsvouchers op een Escaperoom

10x 5% Kortingsvouchers op een Escaperoom

Bijvoorbeeld. Ben je met 15 personen en boek je 2 Escape Rooms? Dan ontvang je na afloop 2 deelnamevouchers voor de loting. Kom je in deze periode nog eens terug voor een andere Escaperoom? Dan ontvang je vanzelfsprekend nog een voucher! Zo bepaal je zelf hoe groot je kans op winnen is!

Wat moet je doen?

Ga naar www.escaperoomlimburg.nl en klik op RESERVEREN. Kies je datum, je gewenste Escaperoom en vul de gegevens in. Vergeet de code ZOMER2017 niet in te vullen! Daarna ontvang je een bevestiging per email.

Na afloop van je Escaperoom, ontvang je bij ons op locatie een deelname voucher voor de loting. Vul de gegevens in en plaats je lot in de ton! Op maandag 28 augustus 2017 maken wij de winnaars bekend.

Wat moet je weten?

Wij zijn gelegen op 3 minuten van de A2 en beschikken over een vijftal Escaperooms verdeeld over 3 thema’s. Dat betekent simpelweg dat er 40 personen maximaal per uur kunnen ‘ontsnappen’. Ook kun je bij ons op locatie gratis parkeren. Heb je zin om bij aankomst of na afloop te lunchen, dineren of lekker een versnapering te nuttigen? Ook dan ben je aan het juiste adres! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ow ja! Onze nieuwste Escaperoom opent haar deuren zeer waarschijnlijk na de zomervakantie. Na elk bezoek in deze actie-periode, ontvang je van ons een flyer waarmee je kans maakt op een waardebon voor deze nieuwste Escaperoom!

Wat zijn de voorwaarden?

Maximaal 8 deelnemers per kamer.

Gebruik de actiecode: ZOMER2017.

OP = OP & VOL = VOL.

Deze actie is alleen geldig op reserveringen via www.escaperoomlimburg.nl

De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en samengestelde programma’s.

1 deelnamevoucher voor de loting per gespeelde Escaperoom.

De winnaars van de loting worden op 28 augustus 2017 bekend gemaakt.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Lees verder →
Genieten in de buitenlucht

tandem-Gr-Uitje-8jpg-1-1980x810

 € 34,95 P.P.

Het weer wordt beter, de zon schijnt vaker en genieten van de buitenlucht wordt leuker! Om iedereen te laten genieten, hebben wij een leuke actie bedacht in combinatie met uiteraard een Escaperoom. Speel eerst een Escaperoom naar keuze. Nadat jullie even zijn bijgekomen gaan jullie op pad met een tandem of een kickbike step. Naast een routekaart ontvangen jullie van ons ook een heerlijke samengestelde lunch. Vanaf onze locatie vertrekken jullie. Onderweg kunnen jullie zelf een leuk plekje opzoeken waar jullie kunnen genieten van onze samengestelde lunch; lekker picknicken met z’n allen!

Voorbeeldprogramma:
11.00 uur: Aankomst, verzamelen
11.30 uur: Start Escaperoom
12.30 uur: Einde Escaperoom.
13.00 uur: Vertrek met de tandem/kickbike step + lunchpakketje.
15.00 uur: Terugkomst met de tandem/kickbike step. Einde Programma.

Aanvangstijden:
Wil je genieten van deze aanbieding? Houd er dan rekening mee dat het programma ongeveer 4 uur in beslag neemt. De aanvangstijden voor deze actie zijn of 10.00 uur of 11.30 uur.

Tandem / Kickbike Step:
We hebben een schitterende tocht voor jullie uitgezet die u langs plekjes voert waar normaal gesproken nooit iemand komt. Het Peelgebied rond Ospel heeft erg veel te bieden. Zoek een eigen plekje uit om te genieten van de lunch. Gezellig picknicken! Op onze tandems kunnen 2 personen tegelijkertijd. Onze steps zijn geschikt voor 1 persoon.

Lunchpakketje:
Lekker picknicken en genieten van een lunch. Jullie krijgen van ons een lunchpakketje mee voorzien van broodjes, iets lekkers, iets gezonds en wat te drinken. Mochten er allergieën of dieetwensen zijn, laat het ons dan weten. Wij houden er dan rekening mee!

Neem een kijkje op onze website www.escaperoomlimburg.nl voor de beschikbaarheid en mogelijkheden en gebruik de code “TOCHT”.

* Minimaal 5 deelnemers
* Geldig van 19-6-17 t/m 31-7-17
* Aanvangstijden: 10.00 / 11.30 Uur
* Vraag naar de beschikbaarheid
* Zolang de voorraad strekt
* Gebruik de code “TOCHT”
* Escaperoom + Lunch + Tocht

Escape-Room-Limburg-Rooms-2

Lees verder →
Vaderdag 2017

Vaderdag

Het is bijna zo ver! Op zondag 18 Juni 2017 is het alweer vaderdag en dan mogen alle vaders eens lekker in het zonnetje worden gezet! Na het spelen van een Escaperoom, mogen alle vaders GRATIS* genieten van een lekker koud speciaal biertje. Wat is er nou leuker om papa te verassen met een Escaperoom én een heerlijke afsluiter naar keuze? Zij kunnen een keuze maken uit de volgende bieren:

Gouverneur Speciale 140
Het is een vlot drinkbaar, frisblond bier, fruitig en subtiel hoppig van smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt Gouverneur Speciale 140 een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Gouverneur Blond
Dit bovengistende bier heeft een subtiele bitterheid, een krachtige eigen smaak en een unieke, fruitige afdronk. Een bier dat lekker doordrinkt, gebrouwen met Tettnanger- en Cascadehop. Gouverneur Blond is gemaakt met kristalhelder water uit eigen bron, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Gouverneur Dubbel
Het karamelkleurige mout geeft Gouverneur Dubbel haar unieke smaak en diepe robijnrode kleur. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Gouverneur Stout Op Hout
Stout op Hout is een bovengistend, tikkeltje eigenzinnig bier met een unieke lagering op eikenhout. Hierdoor heeft dit bier een subtiel houtaroma en een weldadige afdronk. Gouverneur Stout is gemaakt met kristalhelder water uit eigen bron, met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Gouverneur Tripel
Gouverneur Tripel is een goudblond, licht zoet speciaalbier met fijne hoparoma’s en een hopbloemige smaak. Dit bovengistend bier is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De nagisting op fles maakt het bier een tikkeltje troebel en verrijkt het smaakaroma.

Neem een kijkje op onze website www.escaperoomlimburg.nl voor de beschikbaarheid en mogelijkheden en gebruik de code “PAPA”. Wees er snel bij want VOL = VOL!

* Bij afname van minimaal 1 Escaperoom
* Alleen geldig op 18 juni 2017
* 1 Speciaal bier per papa
* Geen Alcohol < 18 Jaar
* Zolang de voorraad strekt

Lees verder →
Hemelvaart 2017

Hemelvaart Actie

Hemelvaartsdag 2017 staat weer bijna voor de deur. Voor de gelegenheid hebben wij een special actie in het leven geroepen voor de liefhebber!

Speel een Escape Room naar keuze en geniet
van een Mini High Beer! U krijgt drie verschillende speciaal bier (of wijn) geserveerd waarvan u lekker op uw gemak kunt genieten. Hierbij wordt u ook voorzien van een klein snackfestijn bestaande uit mini loempia’s, borrelgarnituur, nootjes en een schaal nacho’s uit de oven. Vanzelfsprekend ook mogelijk met fris.

Minimaal 5 personen. Aanvangstijd is variabel.

Vraag naar de mogelijkheden. Geldig op 25-5-2017

Reserveer gemakkelijk via www.escaperoomlimburg.nl en gebruik de actiecode: HEMELVAART17.

Lees verder →
Moederdag 2017
Moederdag 2017

Moederdag 2017

Escaperoom Limburg heeft speciaal voor aanstaande zondag 14 mei (MOEDERDAG) een leuke actie in het leven geroepen!

Alle moeders ontvangen een gratis kopje koffie/thee + een lekker stuk warme appeltaart*

Reserveer snel een Escaperoom via onze website www.escaperoomlimburg.nl!

Tot dan!

* Alleen geldig op 14 mei 2017 | * Bij afname van minimaal 1 consumptie

Lees verder →
Pagina 1 van 512345