Peelkolderfundag

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Peelkolderfundag

Een leuk dagprogramma met verschillende actieve activiteiten:

– Ontvangst met koffie/thee en een cake.
– Vervolgens is er een keuze tussen Flying Dart of Pieperschieten.

Flying Dart: met een snelle roest vliegen jullie over de baan om punten te scoren. Laat het kind in jezelf naar boven komen en laat zien hoe goed jij kan mikken op onze dartbaan. Welk team is er als eerste van de 501 naar de 0? Net als bij darten strijd je tegen elkaar waardoor het extra spannend wordt!

Pieperschieten: met een potje pieper schieten, zal u als groep ontzettend veel lol beleven. Het is een hilarisch spel met als doel de piepers zo ver mogelijk weg te schieten en als het even kan ook nog in de roos. Na een korte instructie en oefenschoten start de competitie.

– Even toe aan een pauze met een drankje en een heerlijke panini.
– Smullen van de Limburgse Peel in de Peelkoldersafari: Deze tocht kan gemaakt worden op onze ludieke peelcrusier tandem of op een kickbike step.

Dit is een verrassende tocht waar natuur en cultuur nauw met elkaar zijn verbonden. U volgt een prachtige route door de peel en het dorp. Genietend van de buitenlucht op de kickbikestep of tandem dwars door natuurgebieden en langs boerderijen. U ontvangt een boekje met ludieke mopjes en vragen en opmerkingen. Een Peelkolderfundag is een leuke activiteit voor iedereen, zeer geschikt voor familiedagen. Wil je een sneakpreview van de foto’s van deze wandeltocht door de Peel? Klik dan HIER
Wij hebben tochten van ongeveer 2 tot 2,5 uur met lengtes 9, 12, 15 of 28 km.

– terugkomst bij Loeigezellig waar de antwoorden van de safari voor u klaarliggen.

[info]Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
Per Persoon | € 39,95
Duur: 5,5 Uur
[/info]