Scholen en jeugdverenigingen Team Challenge

spoedcursus boer worden bij Groepsuitje Limburg te Ospel

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Groepsuitje Limburg heeft een aantal sportieve spelprogramma’s die zeer geschikt zijn voor grote groepen scholieren. De minimum leeftijd voor de sportieve activiteiten bij groepsuitjelimburg is 8 jaar. De groepsgrootte kan variëren van 10 tot 300 leerlingen voor één dagdeel of een volledige dag.

De programma’s bestaan uit verschillende sport of spel onderdelen en duren ongeveer 3 uur. Daarnaast kan er door de scholieren (of begeleiders) een keuze gemaakt worden uit sport en/of spelprogramma’s. In overleg zijn andere onderdelen ook mogelijk.

Groepsuitjelimburg betekent een goed georganiseerde leuke dag, met veel plezier, maar ook leermomenten. Teambuilding & samenwerken zijn belangrijke onderdelen van de activiteiten.

De activiteiten voor scholieren beginnen meestal om 09.30 uur en duren tot ± 12.30 uur. Maar kunnen ook op een middag deel plaatsvinden. Voor de lunch bieden wij de mogelijkheid van belegde broodjes à € 1,50 per stuk, met eventueel een kopje soep à € 2,45. Ook kan de lunch zelf worden meegenomen.

[info]Spel & Sport
• 10-40 personen € 13,50
• 50-200 personen € 12,50
Deze prijzen gelden voor scholieren 8 t/m 16 jaar. Vraag ons naar de mogelijkheden!
Scholen kunnen het hele jaar op maandag tot en met vrijdag terecht bij Groepsuitjelimburg.[/info]