Sumo Hanengevecht

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Sumo Hanengevecht

Je tegenstander ziet er angstaanjagend sterk uit in zijn stoere kippenvacht. Maar schijn bedriegt. Hij draagt een schuimrubberen pak, net als jij. Bij GroepsuitjeLimburg gaan jullie als echte hanen de strijd met elkaar aan. Wie werkt bij het hanengevecht de tegenstander als eerste tegen de grond of van zijn stok (mat)?

De spelregels van het hanengevecht!

Omdat de kippen van GroepsuitjeLimburg scharrelkippen zijn mogen jullie ook  in de buitenlucht dit gevecht beoefenen. Bij slecht weer natuurlijk binnen. Bij hanengevechten gaat het om snelheid, kracht en techniek. De twee deelnemers proberen elkaar zo snel mogelijk buiten de kippenring te werken. Bij hanengevechten hou je de handen op je rug en probeer je de tegenstander onder luid gekakel met je buik van de mat te duwen. Een kleine tip: vergeet vooral je fototoestel niet!

Je kunt bij ons een hanengevecht houden in de zeskamp of boerenmeerkamp of als losse activiteit. Bij de zeskamp zult u de spellen combineren en uiteindelijk zal er een leuke prijs zijn voor het winnend team. Mogelijk opties om het hanengevecht mee te combineren zijn levend tafelvoetbal, rokvoetbal, curlingbaan of de Flying Darts baan. Huren voor één dag is ook mogelijk, zie verhuur.

[info]Kosten van deze activiteit € 65,00  per groep per uur.
Groep 20-30 personen

Duur activiteit: 1 uur
[/info]

Deelname voorschriften: minimale lengte 1,65 m.