Vakantiehuizen

Wij hebben regelmatige grote groepen die vanuit een vakantieverblijf naar ons toekomen. Wilt u nu ook met een familie of vriendengroep verblijven bij ons in de buurt? Wij maken het u wat makkelijker en hebben een overzicht gemaakt van vakantiehuizen bij ons in de buurt.

Gemeente Nederweert

Nederweert is een kleine gemeente met verschillende dorpjes waar vanalles te beleven is. Ook wij bevinden zich in deze gemeente in het dorpje Ospel. Het ligt dus lekker dicht bij onze accommodatie. Verder ligt Nederweert tegen verschillende natuurgebieden aan: de Groote Peel, het Weerterbos en het vennengebied Sarsven en de Banen. Dit zijn prachtige plekken om te wandelen of te fietsen.

– Ospel
Buitenhuis Albanera
De Meule
De Kokmeeuw

Gemeente Peel en Maas

Deze gemeente ligt aan gemeente Nederweert en is niet ver van onze locatie af. Deze gemeente is in 2010 gefuseerd en bestaat hierdoor uit veel dorpjes. Leuke dorpjes waar ook vanalles te beleven is. Ook deze gemeente grenst aan de Groote Peel en aan de rivier de Maas.

– Meijel
Lutjen Hendrik
Groepsaccommodatie Peel en Maas
– Baarlo
Erfgoedlogies D’ouffenhoff
– Kessel
De Odahoeve
– Maasbree
Aan de Linde

Gemeente Leudal

Ook Leudal is een gefuseerde gemeente. Vanaf 2007 zijn hier verschillende gemeentes bij elkaar gekomen. Dit maakt gemeente Leudal de grootste gemeente van Limburg. Leudal heeft zijn naam te danken aan het natuurgebied tussen de dorpen gelegen is. Het ligt er een beetje aan waar je precies zit in Leudal, maar met de auto zijn wij niet ver van julie verwijderd.

– Neer
Hammermolen
– Leudal
Landgoed Leudal
– Beaxem
Hoeve de Schoor
Theaterhoeve Horckerhof
– Hunsel
Bekerhof
– Ell
Lemmenhof

Gemeente Weert

Weert is de dichtstbijzijnde stad bij ons in de buurt. Vanaf Weert is het ongeveer 15 minuten met de auto naar onze locatie toe. Naast de stad zelf behoren ook enkele kerndorpen bij de gemeente. Deze liggen aan de andere kant van Weert. Vanuit daar duurt het iets langer om bij ons te komen. In de stad is natuurlijk veel te doen met veel verschillende restaurants waar je met grote groepen makkelijk terecht kan.

– Altweerterheide
Jozefhoeve
– Tungelroy
Ingelshof

Gemeente Roermond

Roermond is na Weert de dichtstbijzijnde stad bij ons in de buurt. Je bent ongeveer 15 minuten verwijderd van onze locatie en in de stad zelf is van alles te doen. Een van de hoogtepunten van Roermond is het Outlet. Mensen van heel de wereld komen naar hier om even lekker te shoppen. Natuurlijk heeft Roermond veel meer dan dat. Ook bevindt zich daar een leuk centrum met gezellig terrasjes.

– Roermond
B&B Willem II
‘Gastvrij verblijven in Hartje van Roermond.’
Willem II Singel 15
6041 HP ROERMOND
0475-724900
info@bbwillemii.com

Villa de Lux

Gemeente Horst aan de Maas

De naam van de gemeente zegt het natuurlijk al. Deze gemeente ligt aan de Maas. Dit ligt alweer iets verder van ons vandaan, maar met de auto zijn wij prima te bereiken. Horst aan de Maas ligt dicht bij Venlo en je bent dan ook zo in Duitsland voor een leuk dagje weg.

– Horst
Hubertushof
– Meterik
Op de Meterik
– Grubbenvorst
De Lindehoeve
– Melderslo
Aan de Heuvel
– Sevenum
De Bussellaar

Gemeente Maasgouw

Deze gemeente ligt ongeveer 20-25 minuutjes rijden vanaf Loeigezellig. Het witte stadje van Nederland, Thorn ligt ook in deze gemeente. U kunt daar heerlijk genieten van mooie wandelingen en gezellig op terrasjes eten. U ziet overigens ook lekker dichtbij de Maas.

– Beegden
Landgoed Nederhoven

Gemeente Asten

Asten ligt tegen gemeente Nederweert aan, maar in Noord-Brabant. Ook vanuit Asten zijn we makkelijk te bereiken. Asten staat bekend om het Nationaal Klok en Peel museum en de klokkengieterij Eijsbouts. Zij maken klokken voor kerken over heel de wereld. Verder grenst Asten aan het natuurgebied de Groote Peel. Prachtig gebied om in te wandelen of fietsen.

– Asten
Peelzicht/Peelvennen
Van den Boer
– Heusden
Bij d’n Berk
– Ommel
Ons Thuis

Gemeente Venlo

Venlo is na gemeente Maastricht de grootste gemeente van Limburg en ligt een klein half uurtje rijden van onze locatie af. Naast de stad Venlo zelf, waar genoeg te beleven is, beschikt de gemeente ook over leuke dropjes zoals Arcen en Velden. In Arcen kunt u prachtig wandelen en genieten van de bloementuin.
– Arcen en Velden
In de Vlinderkes

Gemeente Venray

– Geijsteren
De Jonkhof
– Merselo
Martiene Plats
– Oostrum
Spraelandhof
– Ysselsteyn
De Pionier
Landhuis Ysselsteyn

Gemeente Someren

– Lierop
Moorselsehoeve
Brabantbos
Pastoorke van Moorsel
– Someren-Heide
Pipowagen Camping
Caravans, tenten en campers zijn ook welkom! Pipowagen Camping Puur Genieten is een kindvriendelijke en rolstoeltoegankelijke camping met 8 campingplaatsen. U kunt bij ons ook ’s morgens een ontbijt bestellen. Daarnaast is ook mogelijk om de gehele camping af te huren, ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie. Onze camping is voorzien van ruime, verharde paden en natuurlijk is ook de sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien, tevens berekend op mindervalide. De camping ligt tegen ons eigen bos aan. Dat is heerlijk landelijk en geeft de kinderen veel speelplezier. Wat is nu Puur Genieten? Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen ravotten in het speelbos, hutten bouwen, spelen in de zandbak, picknicken in de speelweide, knuffelen met de konijntjes of de ezels borstelen. Slecht weer: maak gebruik van ons overdekt terras met haardvuur of onze knusse huiskamertent. Onze gezellige familiecamping in Brabant ligt midden tussen de brabantse natuur. Gelegen tussen de Peel en de Kempen. Een plekje gelegen in het mooiste plekje van Brabant, Someren-Heide. In de directe omgeving zijn volop prachtige natuurgebieden met volop bossen,vennen en heide met veel wandelroutes en fietsroutes. Bent u dol op het buitenleven, de rust en de ruimte? Vindt u dat ook Puur Genieten? Dan vindt u bij ons precies wat u zoekt!

Gemeente Heeze en Leende

– Heeze
Groepsaccommodatie de Prins

Gemeente Geldrop-Mierlo

– Mierlo
De Blauwe Kei

Gemeente Deurne

– Deurne
Bed en Breakfast Deurne
– Neerkant
Recreatie Peel en Bos
– Vlierden
Brabants Kwartierke
– Liessel
Peelvenhoeve

Gemeente Valkenswaard

Valkenswaard ligt precies tussen Weert en Eindhoven in. Het is ongeveer dertig minuten van onze accommodatie af en het is makkelijk te bereiken want het ligt dichtbij de snelweg. Valkenswaard beschikt over gezellige restaurants en leuke cafes om uit te gaan.
– Valkenswaard
Ven Weide
– Borkel en Schaft
Dommel Vallei

Gemeente Eersel

– Eersel
W’tjewel

Gemeente Bergeijk

– Luyksgestel
De Putsehoeve catering
– Bergeijk
Willyhoeve

Gemeente Roerdalen

– Posterholt
Holsterhof

Gemeente Beesel

– Beesel
Klerkenhof
– Reuver
Natuurplezier