Vergaderen op een unieke locatie

Per dagdeel

€ 82,35 Excl. 21% BTW

Dagdeel a 4 uur. Exclusief voor u beschikbaar. Inclusief diverse faciliteiten, apparatuur en een aanwezige gastvrouw/heer. Diverse mogelijkheden.

Per dag

€ 164,70 Excl. 21% BTW

Exclusief voor u beschikbaar. Inclusief diverse faciliteiten, apparatuur en een aanwezige gastvrouw/heer. Mogelijkheid tot uitbreiding van programma.

Een greep uit onze mogelijkheden

Kies je voorkeuren, geef je locatie door en stel je eigen programma samen hoe jij het wilt!

Vergaderen

‘Anders’ vergaderen en op een unieke locatie! In een (belevenis) economie die zich kenmerkt door toenemende concurrentie, groeiende werkdruk en een diversiteit aan andere complexe vraagstukken wordt de roep om creatieve ideeën, innoverende producten en onderscheidende diensten steeds groter.

Deze ontwikkeling vraagt aan het bedrijfsleven met zekerheid om anders te denken, wellicht meer te reflecteren en waarschijnlijk anders te communiceren. De kans dat juist deze doelstellingen meer tot (creatieve) ontwikkeling komen in een ‘anders dan andere’, onderscheidende, kleinschalige en daarmee inspirerende vergaderomgeving ligt voor de hand. Stal Loeigezellig  is een uniek voorbeeld van een andere kijk op de moderne veehouder een geweldig item om mee te  nemen en uit te bouwen op uw vergaderdag. De faciliteiten zijn veelzijdig: voorzien van audiovisuele apparatuur en communicatie- en multimedia faciliteiten. In combinatie met de uitstekende teambuildingsmogelijkheden wordt uw zakelijke bijeenkomst zo een waar genoegen. De vergaderruimtes zijn te boeken per dagdeel en exclusief voor u beschikbaar.

Programma:
Op het afgesproken tijdstip staat koffie, thee en ijswater gereed en zal indien nodig uitleg worden gegeven over de aanwezige faciliteiten. Om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen, zal uw gastvrouw of gastheer op afroep beschikbaar zijn. Een vergaderarrangement kan worden uitgebreid met een uitstekende (zaken)lunch of diner. Bovendien bestaat de mogelijkheid de bijeenkomst informeel af te sluiten met enkele teambuildingsactiviteiten; een unieke ervaring voor alle gasten.Vergaderarrangementen mogelijk tot 100 deelnemers. Internet, materialen en apparatuur zijn aanwezig.

ACTIVITEITEN

ARRANGEMENTEN

ETEN & DRINKEN

Deze bedrijven gingen u voor

0