Vergaderen

 Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Vergaderen

‘Anders’ vergaderen en op een unieke locatie!

In een (belevenis)economie die zich kenmerkt door toenemende concurrentie, groeiende werkdruk en een diversiteit aan andere complexe vraagstukken wordt de roep om creatieve ideeën, innoverende producten en onderscheidende diensten steeds groter.

Deze ontwikkeling vraagt aan het bedrijfsleven met zekerheid om anders te denken, wellicht meer te reflecteren en waarschijnlijk anders te communiceren. De kans dat juist deze doelstellingen meer tot (creatieve) ontwikkeling komen in een ‘anders dan andere’, onderscheidende, kleinschalige en daarmee inspirerende vergaderomgeving ligt voor de hand. Stal Loeigezellig  is een uniek voorbeeld van een andere kijk op de moderne veehouder een geweldig item om mee te  nemen en uit te bouwen op uw vergaderdag. De faciliteiten zijn veelzijdig: voorzien van audiovisuele apparatuur en communicatie- en multimedia faciliteiten. In combinatie met de uitstekende teambuildingsmogelijkheden wordt uw zakelijke bijeenkomst zo een waar genoegen.

De vergaderruimtes zijn te boeken per dagdeel en exclusief voor u beschikbaar.

Programma:

Op het afgesproken tijdstip staat koffie, thee en ijswater gereed en zal indien nodig uitleg worden gegeven over de aanwezige faciliteiten. Om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen, zal uw gastvrouw of gastheer op afroep beschikbaar zijn. Een vergaderarrangement kan worden uitgebreid met een uitstekende (zaken)lunch of diner. Bovendien bestaat de mogelijkheid de bijeenkomst informeel af te sluiten met enkele teambuildingsactiviteiten; een unieke ervaring voor alle gasten.

Vergaderarrangementen mogelijk tot 100 deelnemers. Internet, materialen en apparatuur zijn aanwezig.

[info]Kosten van deze activiteit: € 65,00 per dagdeel (max. 4 uur) en voor de hele dag € 117,50 (exclusief BTW). Groepen boven de 40 personen betalen geen zaalhuur mits er een lunch/diner wordt afgenomen vanaf € 15,- p.p. Meer informatie over prijzen van activiteiten Klik hier
[/info]

All-in arrangementen


• Luxe lunch met soep
• Vergaderen
Inclusief onbeperkt koffie/thee bij de lunch
[info]Kosten van deze activiteit vanaf € 15,00 per persoon
Duur lunch: 1 uur
[/info]


• Doelunch: zelf uw wentelteefjes, pannenkoek of ei bakken!
• Vergaderen
Inclusief onbeperkt koffie/thee bij de lunch.
[info]Kosten van deze activiteit vanaf € 15,00 per persoon
Duur: 1 uur
[/info]


• Gezellig eten met de partypan!
• Vergaderen
[info]Kosten van deze activiteit vanaf € 21,95 per persoon
Duur eten: 1,5 uur
[/info]


• BBQ/Buffet
• Vergaderen
[info]Kosten van deze activiteit vanaf € 18,95 per persoon
Duur BBQ/Buffet: 1,5 uur
[/info]

Het is mogelijk om tussen het vergaderen en/of eten door een teambuilding spel te spelen!

Teambuilding Activiteiten


Even toe aan een pauze tussen de vergadering door? Een leuke afwisseling van de vergadering is bamboe bouwen. Een ideaal spel voor teambuilding, want er zal goed samengewerkt moeten worden om een mooie constructie te bouwen.

[info]Kosten van deze activiteit vanaf € 14,95 per persoon.
Duur: 1,5 uur activiteit:
[/info]


Het Netwerktafelen is geschikt als handvat om kennismaking te stimuleren, elkaar te inspireren en verbindingen te maken tussen deelnemers aan tafel.
Het kan worden ingezet voor verschillende netwerkdoeleinden: ondernemers onderling, collega’s en teams die elkaar beter willen leren kennen. Ook mogelijk voor andere groepen mensen die elkaar willen leren kennen op een ontspannen en effectieve manier.

[info]Kosten van deze activiteit vanaf € 9,90 per persoon.
Duur: 1,5 uur activiteit:
[/info]


Tussen de vergadering door even de behoefte om iets anders te doen? Dat kan met ons nieuwe letterspel! Aan de hand van vragen moeten de teams vier letterwoorden maken. Niet simpel het antwoord opschrijven, maar de spelers krijgen een bord omgehangen met de letters erop. Zij moeten dus zelf nadenken in welke volgorde zij moeten gaan. Een leuk en simpel spel tussen de vergadering door!
[info]Kosten van deze activiteit
Duur: 1 uur activiteit:
[/info]