Mooie ruimtes voor verschillende gelegenheden.

Groepsuitje Limburg biedt verschillende mooie ruimtes voor het vieren van een feestje, bijzondere gelegenheid, of vergadering. De accommodatie is gelegen op een centrale locatie 5 minuten van de A2 en beschikt over een riante gratis parkeerplaats. Daarnaast beschikken wij over verschillende ruimtes die voorzien zijn van alle benodigde technische ondersteuning. Uiteraard wordt het geheel volledig verzorgd met een hapje, drankje, lunch of volledig diner. Wij denken graag met je mee om tot een passend voorstel te komen.

Bekijk hier onze brochure met het volledige banqueting aanbod.

Ik ben op zoek naar een ruimte voor:

Feestje

Vergadering

Vergadering

koffietafel

Koffietafel

Persoonlijke

bijeenkomst

Kerst- & Nieuwjaarsborrel bij Groepsuitje Limburg!

Dikke kersttruien, kerstbomen en de geur van versgebakken koekjes… de feestdagen staan alweer bijna voor de deur!

Decemberborrels

Én daarmee natuurlijk ook de jaarlijkse kerstborrel! Stap eens af van de traditionele borrel, en kijk naar de volledig verzorgde mogelijkheden bij Groepsuitje Limburg. Meer weten? Kijk dan bij onze decemberborrelacties of vraag naar de mogelijkheden!

Kerst bij Groepsuitje Limburg

Breek de familietradities! Laat Risk, Kolonisten of Monopoly eens in de kast staan en kies tijdens de kerstdagen voor een escaperoom. Geen zin om daarna nog te koken? Kijk dan eens naar onze complete kerstarrangementen met een heerlijke lunch, brunch of diner! Voor grote én kleine families!

kerst-2018-1
nieuwsbrief_icon

Join onze club!

Schrijf je nu in en word lid van onze club! Je ontvangt dan niet alleen het allerlaatste nieuws, maar ook leuke aanbiedingen, komende evenementen en nog veel meer! 

Vrijkebomenweg 9, Ospel

Vrijkebomenweg 9, 6035 SC, Ospel, Limburg. Nabij weert. 3 minuten van de A2. Gratis parkeren!

+31(0)6 54 74 83 28

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur. 7 dagen in de week geopend.

info@groepsuitjelimburg.nl

Stuur ons een email of vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jullie een onvergetelijke dag kunnen laten beleven!

0