9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Alles Mag Bij Groepsuitje Limburg

Vanaf € 25.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Alles Mag Bij Groepsuitje Limburg

Bij Groepsuitje Limburg draait alles om plezier, en bij de activiteit gebaseerd op het Tv-programma “Alles Mag op Vrijdag/Zaterdag/Zondag” zijn de lachspieren gegarandeerd in actie. Durf jij het aan om je grenzen te verleggen en alles uit de kast te halen?

Wat houdt het in?

Deze spelshow is een ode aan de ongeremde lol en creativiteit die we kennen van het televisieprogramma. Het is een uitdaging waarbij alles mogelijk is. De vraag is: hoever durven jullie te gaan? Stap uit je comfortzone en laat je meeslepen in een wereld van hilariteit en knotsgekke opdrachten.

Tijdens deze activiteit komen verschillende uitdagende spellen aan bod. Laat je creativiteit de vrije loop in “Daar Teken Ik Voor”, waarbij tekenkunsten worden gecombineerd met humor. Laat je stem horen en schreeuw de longen uit je lijf in “Schreeuwlelijk”. Laat je lichaam spreken in het spel “Lichaamstaal” en ga op in het betoverende “Schimmenspel”.

Uitleg van de spelshow

De spelshow wordt geleid door een enthousiaste quizmaster van Groepsuitje Limburg, die de sfeer naar een nog hoger niveau tilt en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Durf jij het aan om alles te geven en een middag vol plezier en hilariteit te beleven? Neem de uitdaging aan en laat de lachsalvo’s maar komen!

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze geweldige spelshow? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen en samen een fantastische en lachwekkende tijd te beleven bij Groepsuitje Limburg.

 

Extra informatie:

  • Vanaf 10 jaar en ouder.
  • Een hilarisch programma dat binnen wordt gespeeld.
  • Ideaal geschikt voor (niet)actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes..
  • Perfect te combineren met een hapjelunch of diner.
  • Prijs is exclusief consumpties.
  • Minimum van 12 personen

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma

Alles Mag Bij Groepsuitje Limburg boeken

Offerte aanvragen