9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Outdoor
Vanaf € 34.95 p.p.

Daag elkaar uit en speel de ultieme battle tegen je vrienden, familie of collega’s.. en geniet daarna van een heerlijk biermenu!

Het steeds populairder wordende Archery Tag (of Archery Attack) is een combinatie tussen paintball en trefbal, maar dan met pijl en boog. Tijdens dit spel strijden 2 teams tegen elkaar. De bedoeling is om met pijlen de tegenstanders af te schieten en uiteindelijk in het andere kamp de 5 targets uit het bord te schieten. Wanneer alle tegenstanders zijn afgeschoten óf alle 5 de targets uit het bord zijn geschoten, wint jouw team.

Iedere speler krijgt tijdens Archery Tag slechts één pijl. Hierdoor word je gedwongen om je over het speelveld te bewegen. Verder zijn er verschillende obstakels waarachter je dekking kunt zoeken. Ben je geraakt, dan moet je zo snel mogelijk je pijl ophalen en krijg je een tijdstraf waardoor je 30 seconden niet mee mag spelen.

De pijlen zijn uitgerust met foam-tops, waardoor deze geen pijn doen wanneer je geraakt wordt. Bovendien wordt het gezicht beschermd met speciale full-face maskers.

Na het spel is het heerlijk bijkomen op het terras met een bier- of wijnmenu! Bij deze variant krijg je drie verschillende speciaal bier/wijn geserveerd gecombineerd met een scala aan lekkere hapjes, waaronder bijvoorbeeld mini-loempia’s, borrelgarnituur, nootjes, bruchetta’s en een schaal nacho’s uit de oven. Voor de liefhebber kan onze Mini High Beer/Wine vanzelfsprekend ook genuttigd worden met fris. Hiermee genieten jullie van zowel een spannende Escape Room als een heerlijke afsluiter!

 

Extra informatie:

  • Vanaf 8 personen.
  • Minimum leeftijd is 18 jaar.
  • Een sportief spel met elementen van trefbal, paintball en het schieten met pijl en boog.
  • Ideaal geschikt voor een bedrijfsuitje, familie- of vriendenuitje.
  • Tijdens het spel zal er 1 spelbegeleider (scheidsrechter) aanwezig zijn.
  • Prijs is inclusief 3 speciaalbier en 3 gangen hapjes
  • De tijden zijn naar wens aan te passen, je start echter altijd met het spel archerytag. 
Voorbeeld
programma
14:00Ontvangst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg en start Archery Tag (3x 15 minuten spel)
15:00Start Bier (/wijn) menu
16:30Einde programma

Archery Tag & Biermenu! boeken