9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Outdoor
Vanaf € 17.95 p.p.

Duatlon: step – wandel – step!

Groepsuitje Limburg biedt deze zomer een origineel en ontspannen uitje aan, waarbij je kunt genieten van het prachtige natuurgebied ‘De Groote Peel’.

Allereerst worden jullie ontvangen op onze locatie aan de Vrijkebomenweg 9 te Ospel. Hier krijgen jullie de mogelijkheid om rond te kijken op onze moderne robotboerderij (dit mag ook na afloop). als jullie klaar zijn om te gaan, krijgen jullie een korte uitleg en een routeboekje mee. Met de steps volgen jullie een route die jullie naar De Groote Peel zal leiden. Daar aangekomen, kijken jullie al wandelend je ogen uit. Na een ontspannen wandeling door de natuur, keren jullie op de steps terug naar onze locatie. Met deze deal beleven jullie dus een leuke en unieke tocht, zowel wandelend als op de steps!

Kies je voor de deal inclusief hapje en drankje, dan is het na de tocht nog heerlijk vertoeven op ons prachtige terras met een fris drankje en een heerlijke borrelgarnituur.  Uiteraard mag je dit ook op het moment zelf nog beslissen, we bieden namelijk een uitgebreide kaart vol lekkers!

Kortom, het is hier heerlijk vertoeven in Ospel en omstreken tijdens de vakantie!

Extra informatie:

  • Inclusief kijkje in de stal, routekaart en huur steps.
  • Duur: variabel. 
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Het is ook mogelijk om een picknick lunch af te nemen tegen een meerprijs van € 9,95 p.p. Je ontvangt dan belegde broodjes, iets gezonds, iets lekkers en iets te drinken voor onderweg.
Voorbeeld
programma
14:00Aankomst, verzamelen, start activiteit, vertrek van Groepsuitje Limburg
17:00Einde Programma en terugkomst locatie Groepsuitje Limburg

Duatlon: step – wandel – step! boeken