9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Duatlon: step – wandel – step!

Vanaf € 17.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Duatlon: step – wandel – step!

Groepsuitje Limburg biedt deze zomer een origineel en ontspannen uitje aan, waarbij je kunt genieten van het prachtige natuurgebied ‘De Groote Peel’.

Allereerst worden jullie ontvangen op onze locatie aan de Vrijkebomenweg 9 te Ospel. Hier krijgen jullie de mogelijkheid om rond te kijken op onze moderne robotboerderij (dit mag ook na afloop). als jullie klaar zijn om te gaan, krijgen jullie een korte uitleg en een routeboekje mee. De duatlon kan dus beginnen. Met de steps volgen jullie een route die jullie naar De Groote Peel zal leiden. Daar aangekomen, kijken jullie al wandelend je ogen uit. Na een ontspannen wandeling door de natuur, keren jullie op de steps terug naar onze locatie. Met deze deal beleven jullie dus een leuke en unieke tocht, zowel wandelend als op de steps!

Kies je voor de deal inclusief hapje en drankje, dan is het na de tocht nog heerlijk vertoeven op ons prachtige terras met een fris drankje en een heerlijke borrelgarnituur.  Uiteraard mag je dit ook op het moment zelf nog beslissen, we bieden namelijk een uitgebreide kaart vol lekkers!

Kortom, het is hier heerlijk vertoeven in Ospel en omstreken tijdens de vakantie!

Heb je vragen over deze duatlon of een van onze andere activiteiten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen!

Extra informatie:

  • Inclusief kijkje in de stal, routekaart en huur steps.
  • Duur: variabel. 
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Het is ook mogelijk om een picknick lunch af te nemen tegen een meerprijs van € 9,95 p.p. Je ontvangt dan belegde broodjes, iets gezonds, iets lekkers en iets te drinken voor onderweg.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Outdoor
Voorbeeld
programma
14:00Aankomst, verzamelen, start activiteit, vertrek van Groepsuitje Limburg
17:00Einde Programma en terugkomst locatie Groepsuitje Limburg

Duatlon: step – wandel – step! boeken

Offerte aanvragen