9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
escape

Escaperoom & Crazy Dinner

Vanaf € 62.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Een spannend en uitdagend avontuur: Escaperoom in Limburg

Welkom bij het meest opwindende en uitdagende avontuur in Limburg: Escaperoom! Dit unieke groepsuitje geeft jouw het vermaak dat je nodig hebt als je op zoek bent naar een uitje. Of je nu met collega’s, vrienden of familie bent, onze escaperoom is de manier om samen een onvergetelijke en gezellige avond te bevelen.

Het mysterie ontrafelen

In een van onze 7 escaperooms ga jij de uitdaging aan om te kunnen ontsnappen binnen 60 minuten. Elke escaperoom heeft zijn eigen verhaal en eigen opdrachten. Na deze escaperoom krijg jij een diner voorgeschoteld. Hoe dat diner eruit gaat zien kunnen wij niet verklappen. Wat we wel weten als dat jij het diner zo gek kan maken als je zelf wilt.

Hoe het werkt? Aan de hand van cryptische beschrijvingen stel je je eigen 4-gangen diner samen. Maar let op, ook het bestek zit in de omschrijvingen verwerkt, waardoor de meest vreemde combinaties ontstaan. Zo kan het voor komen dat je start met een onderdeel uit je hoofdgerecht, wat je vervolgens met een lepel mag eten. Het is dan ook de uitdaging om de omschrijvingen goed op te lossen!

Een kijkje in onze escaperooms

 • Night at the museum: Codes, sloten en puzzels in combinatie met (3D) beeld en geluid! Dat maakt een ‘nachtje’ in dit museum wel extra spectaculair!  De taak is simpel, namelijk bewaak het museum tijdens de nacht.
 • Csi: Rechercheurs opgepast, jullie hulp is dringend nodig! In het pittoreske Ospel in Limburg heeft een gestoorde serie moordenaar zijn sporen achter gelaten in zijn hotel kamer.  Het is aan jullie de taak om uit te zoeken waar deze gestoorde psychopaat zijn volgende slag gaat slaan.
 • Het geheim van de farao: Escaperoom maar dan anders. Geen sheets, geen cijfercodes, geen sleutels en geen cijfersloten. Dit maakt onze Egyptische escaperoom mooi, speciaal, anders en vooral uitdagend! Weet jij het geheim van de farao te ontrafelen?

Teamwork

Deze activiteit is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Een ideale activiteit voor grotere gezelschappen waarbij team work centraal staat. Samenwerking tijdens de escaperoom is cruciaal om de uitgang te vinden. Wat ook leuk is met een grotere groep is om te kiezen voor een battle escaperoom. Hierin maken jullie twee teams en strijden jullie in de zelfde escaperoom. Hierbij komt het competitieve onderdeel om de hoek kijken. Welk team weet sneller te ontsnappen?

Voor jong en oud

Deze activiteit is een spannende en leuke ervaring voor bijna alle leeftijden. De minimumleeftijd is 8 jaar. Het is een uitstekende keuze voor families, vriendengroepen en bedrijfsteams die op zoek zijn naar een uniek uitje.

Locatie 

Onze Crazy dinner vindt plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van onze high tea. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van een lachwekkende crazy diner en een uitdagende escaperoom. Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

Mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Extra informatie

 • De prijs is gebaseerd op het minimaal aantal deelnemers van 10 personen , spelprogramma’s, quizmaster en een heerlijk 4 gangen diner. Aanvangstijden in overleg!
 • Het is ook mogelijk om een 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon of een 4-uur drankarrangement te nemen. 
 • Vanaf 8 jaar en ouder.
 • Een programma dat binnen wordt gespeeld.
 • Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
 • Inclusief spelbegeleider.
 • *Exclusief speciaal bier en overige likeuren.
 • *Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
15:45Ontvangst bij Groepsuitje & Escaperoom
16:00Escaperoom
17:30 Start Crazy Dinner
20:30Einde programma

Escaperoom & Crazy Dinner boeken

Offerte aanvragen