9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Escaperoom & Lunch

Vanaf € 36.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Ontsnappen en lunchen!

Ontsnappen en lunchen: een perfecte combinatie voor een gezellige middag uit! Ontsnap uit een van onze spannende escaperooms en sluit deze avontuurlijke ervaring af met een heerlijke lunch. Of begin met een smakelijke lunch en ga daarna de uitdaging aan in de escaperoom. De keuze is aan jullie en het programma kan naar wens worden ingedeeld*. Dit arrangement is geschikt voor alle leeftijden en belooft een dag vol opwinding en smaak.

Binnen dit arrangement hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen tussen de boerenlunch en het lunchplankje (vis of vlees).

Lunchplankje

Het lunchplankje (vlees of vis) wordt geserveerd met 2 consumptiemunten en biedt een heerlijk gevuld plankje met diverse smaken. Kies tussen vlees of vis en geniet van een smakelijke lunch. Het vleeslunchplankje bevat romige tomatensoep, een rundvleeskroket en eiersalade, geserveerd met 2 sneden boerenbrood. Het vislunchplankje bestaat uit courgettesoep, een garnalenkroket en tonijnsalade, ook geserveerd met 2 sneden boerenbrood. Voor groepen van meer dan 10 personen kan dit arrangement in buffetvorm worden geserveerd.

Boerenlunch

Daarnaast bieden we de boerenlunch aan, ideaal om te genieten van een heerlijke maaltijd op onze boerderij. De tafel staat gezellig gedekt en gevuld met een variatie aan harde broodjes, diverse broden, verschillende vleeswaren, zoet beleg en een schaal met komkommer, tomaat, paprika en huisgemaakte eiersalade. Ook wordt er onbeperkt koffie, thee en verse melk geserveerd. Voor een meerprijs van €4,75 per persoon is het mogelijk om te kiezen tussen twee soorten huisgemaakte soepen, mocht je nog extra trek hebben.

Of je nu kiest voor het lunchplankje of de uitgebreide boerenlunch, jullie zijn verzekerd van een smakelijke afsluiting na het ontsnappen uit de escaperoom. Samen genieten van lekker eten en een onvergetelijke ervaring! Neem contact met ons op als u vragen heeft.

*Let op: vlees/vis keuze dient vooraf te worden doorgegeven.

Extra informatie:

  • Bent u met minder personen dan 15? Dan wordt het als volgt berekend; €15,50 (Lunch) + de Escaperoom.
  • Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan  horen wij dat graag, zodat hier rekening mee gehouden kan  worden.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier, radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren zijn verkrijgbaar voor 2 munten.

Praktische informatie

Vanaf
5 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
11:15Aankomst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg
11:30Start Escape Room.
13:00Start Boerenlunch of Lunchplankje (keuze uit vlees of vis).
14:00Einde Programma

Escaperoom & Lunch boeken

Offerte aanvragen