9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Escaperoom & Saté of Burgermenu

Vanaf € 35.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Escaperoom & Saté of burgermenu

Escaperoom

Stap in de wereld van mysterie en uitdaging door een Escaperoom naar keuze te spelen. Beleef samen met je team een spannend avontuur vol raadsels en puzzels, waarbij jullie moeten samenwerken om te ontsnappen. Na deze adrenaline-verhogende activiteit is het tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Sate of burger?

Kies tussen ons smakelijke saté menu of ons sappige burgermenu om je Escaperoom-avontuur af te sluiten. Het saté menu bestaat uit twee smaakvolle kipspiezen, overgoten met satésaus en geserveerd met goudbruine frietjes en een frisse salade. Als alternatief kun je gaan voor ons burgermenu, waarbij je smult van een overheerlijke hamburger op een bourgondisch broodje, rijkelijk belegd met sla, tomaat, augurk en ui. Ook dit wordt geserveerd met knapperige frietjes en een frisse salade.

Dit arrangement is exclusief consumpties, zodat je zelf kunt kiezen wat je wilt drinken en extra kunt genieten van deze fantastische ervaring. Een perfecte combinatie van spanning en culinair genot om jouw dag compleet te maken! Kom samen, ontsnap uit de Escaperoom en trakteer jezelf op een heerlijk saté of burgermenu. Mocht u vragen hebben over een deze activiteit of een van onze andere actviteiten, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!

Extra informatie:

  •  Consumpties zijn exclusief speciaal bier en overige likeuren.
  • Vanaf 10 jaar en ouder.

Praktische informatie

Vanaf
5 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
17:30Start Escape Room
18:30Einde Escape Room
19:00Start Sate/Burger-Menu
20:30Einde Programma

Escaperoom & Saté of Burgermenu boeken

Offerte aanvragen