9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
4 personen
Type
Indoor
Vanaf € 18.95 p.p.

Durf jij de uitdaging aan? 7 escaperooms, met maar liefst 5 verschillende thema’s!

 Je hebt 60 minuten en ontsnappen is de uitdaging bij Escape Room Limburg! Kies zelf je thema, verplaats je in de rol van een detective, laat je onderdompelen in de mythes van het oude Egypte, beleef een Night at the Museum, ontdek het Wilde Westen of breng een uniek bezoekje aan de chocoladefabriek!

De Escape Room heeft een eigen website, dus voor meer informatie over de kamers, mogelijkheden, arrangementen en actuele beschikbaarheid wijzen wij u graag door naar Escape Room Limburg.

Escaperoom

Meer dan 8 personen? Overweeg dan om een battle te boeken.  Je speelt dan naast tegen de klok ook tegen het andere team! Zowel onze CSI kamer als de Night at the Museum kamers zijn in battlevorm te reserveren.

Heeft u mensen in uw gezelschap zitten die geen Nederlands kunnen? Geen probleem, geef dit even aan tijdens uw boeking en wij zorgen dat de kamer in het Engels gespeeld kan worden.
Wij hebben ook aan de jongeren gedacht. Vandaar dat wij een Escape Room Kids hebben. Deze is speciaal voor de leeftijd tussen de 10-16 jaar. Hierbij spelen zij in dezelfde kamer als de volwassenen, maar hebben wij de opdrachten net even wat makkelijker gemaakt.

Het is natuurlijk mogelijk om deze activiteit te combineren met andere activiteiten of een van onze eetprogramma’s.

Voorbeeld
programma

Escaperoom boeken