9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

High tea + Escaperoom

Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

High Tea + Escaperoom

Een spannend en culinair avontuur: De high tea + escaperoom in Limburg

Welkom bij het meest opwindende en smaakvolle avontuur in Limburg: De escaperoom + high tea. Dit unieke groepsuitje combineert de zenuwslopende sensatie van een escaperoom met het genot van een heerlijke high tea. Of je nu met collega’s, vrienden of familie bent, de High tea + escaperoom is de manier om samen een onvergetelijke en gezellige avond te beleven.

Ontsnappen en genieten tijdens deze high tea + escaperoom

Bij aankomst op onze locatie wordt de toon gezet voor een middag vol mysterie en verrassingen. Hierna gaan jullie een van onze uitdagende escaperooms spelen en hierin moeten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen. Jullie kiezen zelf 1 van onze 5 thema’s en werk samen om te ontsnappen. Mocht dit jullie gelukt zijn, dan wacht in onze sfeervolle zaal een heerlijke high tea op jullie. Hierin genieten jullie van culinaire en zoete hapjes met natuurlijk een kopje thee erbij.

Het menu van onze high tea

Een high tea draait natuurlijk om het menu, en bij Groepsuitje Limburg kun je een breed scala aan lekkernijen verwachten. Typische gerechten die je kunt verwachten zijn onder andere mini carpaccio, kleine sandwiches, heerlijke quiche, bitterballen met een smakelijk sausje en een verfrissende salade. En wat is een high tea zonder zoete lekkernijen? Daarom hebben wij ook in ons menu: verse soesjes, eierkoekjes, chocolademousse en als kers op de taart een stukje witte chocoladetaart.

Een kijkje in onze escaperooms

 • Night at the museum: Codes, sloten en puzzels in combinatie met (3D) beeld en geluid! Dat maakt een ‘nachtje’ in dit museum wel extra spectaculair!  De taak is simpel, namelijk bewaak het museum tijdens de nacht.
 • Csi: Rechercheurs opgepast, jullie hulp is dringend nodig! In het pittoreske Ospel in Limburg heeft een gestoorde serie moordenaar zijn sporen achter gelaten in zijn hotel kamer.  Het is aan jullie de taak om uit te zoeken waar deze gestoorde psychopaat zijn volgende slag gaat slaan.
 • Het geheim van de farao: Escaperoom maar dan anders. Geen sheets, geen cijfercodes, geen sleutels en geen cijfersloten. Dit maakt onze Egyptische escaperoom mooi, speciaal, anders en vooral uitdagend! Weet jij het geheim van de farao te ontrafelen?

Teamwork

De high tea + escaperoom is geschikt voor groepen vanaf 4 personen. Een ideale activiteit voor grotere gezelschappen waarbij teamwork centraal staat. Samenwerking is cruciaal om de puzzels op te lossen en de high tea te kunnen voortzetten.

Locatie 

Onze high tea vindt plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van onze high tea. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van ontspannende high tea en een uitdagende escaperoom. Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

Voor jong en oud

De high tea + escaperoom is een activiteit die garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Bij deze activiteit zit een minimumleeftijd van 8 jaar gebonden. Het is een uitstekende keuze voor families, vriendengroepen en bedrijfsteams die op zoek zijn naar een uniek uitje.

Neem contact met ons op bij vragen over deze high tea + escaperoom of om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Extra informatie

 • De prijs is gebaseerd op het minimaal aantal deelnemers van 10 personen , spelprogramma’s, begeleider en een heerlijke high tea . Aanvangstijden in overleg!
 • Het is ook mogelijk om een 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon of een 4-uur drankarrangement te nemen.
 • Vanaf 8 jaar en ouder.
 • Een programma dat binnen wordt gespeeld.
 • Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
 • Inclusief spelbegeleider.
 • *Exclusief speciaal bier en overige likeuren.
 • *Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Praktische informatie

Voorbeeld
programma
12:45Aankomst bij Groepsuitje Limburg
14:00Einde escaperoom
17:00 Einde High Tea

High tea + Escaperoom boeken

Offerte aanvragen