9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Vanaf € 41.95 p.p.

Het wordt lachen met Linda en haar crew!

Weet jij alles over ons kleine landje, haar inwoners en gewoonten? Tijdens deze hilarische ‘Ik hou van Holland’ quiz worden twee teams flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en Hollandse weetjes. Zing, lach, haal mooie herinneringen op en hoor tegelijkertijd leuke feiten over ons eigen land! Dit alles gebeurt onder leiding van Linda en haar persoonlijke assistent. Niet alleen weten zij het geheel in goede banen te leiden, ook zorgen zij voor een humoristische noot tijdens deze feestelijke middag of avond. Een mooi spel voor bedrijfsuitjes of familiedagen. En wees niet bang, we zorgen ervoor dat iedereen aan de beurt komt. Ook grotere groepen zijn dus van harte welkom. Ook leuk, door het invullen van een vragenlijst kunnen wij een persoonlijk programma op maat maken met vragen en weetjes over jullie bedrijf of familie.

De gezellige Ik hou van Holland quiz gecombineerd met een zorgeloze avond tegen een aantrekkelijke arrangementsprijs. In dit arrangement geniet je niet alleen van onze gezellige quiz maar ook van 2,5 uur onbeperkt drank en een bittergarnituur in de pauze!

  • 10 – 20 personen      €41.95 per persoon
  • 21+ personen                          op aanvraag

Extra informatie:

  • Vanaf 10 personen.
  • Vanaf 8 jaar.
  • Inclusief spelbegeleider.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier,  radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren zijn verkrijgbaar voor 2 munten.

*Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Voorbeeld
programma
19:30Ontvangst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg
19:45Start spelshow Ik Hou van Holland & 2,5-uur drankarrangement
21:15Korte pauze met borrelgarnituur
22:00Laatste drankje
22:15Einde programma

Hollandse Avond boeken