9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Ik Hou Van Holland & High Friet

Vanaf € 50.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Wat weet jij van ons kikkerlandje?

Wat houdt het in?

Ontdek de charmes van ons kikkerlandje met een speelse draai – de “Ik hou van Holland” quiz gecombineerd met een verrukkelijke High Friet! Een geweldig concept dat plezier en smaak perfect in balans brengt. Kies of je wilt beginnen met een gezellige High Friet en daarna de quiz wilt spelen, of misschien wil je eerst je hersenen kraken met de quiz en de dag afsluiten met een overheerlijke High Friet.

High Friet!

De High Friet is een smakelijk Hollands menu, gepresenteerd in een ludieke high friet variant. Duik in een assortiment van diverse snacks, proef een variatie aan bitterballen en geniet natuurlijk van verschillende soorten frites! Het geheel wordt compleet gemaakt met een frisse salade, een scala aan smakelijke sausjes en mals stoofvlees. Dit menu is werkelijk een feest voor iedereen!

Om deze activiteit nog aantrekkelijker te maken, hebben we ook gezorgd voor 5 consumptiemunten, zodat je tijdens het spelen van de quiz of terwijl je smult van de High Friet van je favoriete drankje kunt genieten. Kortom, een unieke combinatie die garant staat voor een gezellige en smaakvolle ervaring! Kom samen met je gezelschap, ontdek de weetjes van ons kikkerlandje en geniet van een heerlijke High Friet in een sfeer van spelplezier en gezelligheid. Mocht je vragen hebben over deze activiteit of een van onze andere activiteiten, Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen

Extra informatie:

  • Vanaf 10 personen (Houd er echter rekening mee dat we een minimumprijs van €210,- rekenen voor het spel Ik hou van Holland. Dat houdt in dat we voor groepen met minder dan 13 personen een meerprijs zullen rekenen).
  • Vanaf 8 jaar.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier,  radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren zijn verkrijgbaar voor 2 munten.
  • Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
  • Liever een BBQ of een warm buffet? Dan rekenen we een meerprijs van €5,00 p.p.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
18:30Ontvangst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg
18:45Start High Friet, inclusief 5 consumptiemunten
20:15Start spelshow Ik Hou van Holland
22:00Einde programma

Ik Hou Van Holland & High Friet boeken

Offerte aanvragen