9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Ik Hou Van Holland & Lunch – Middagprogramma

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Vanaf € 40.95 p.p.

Het wordt lachen met Linda en haar crew!

Weet jij alles over ons kleine landje, haar inwoners en gewoonten? Tijdens deze hilarische ‘Ik hou van Holland’ quiz worden twee teams flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en Hollandse weetjes. Zing, lach, haal mooie herinneringen op en hoor tegelijkertijd leuke feiten over ons eigen land! Dit alles gebeurt onder leiding van Linda en haar persoonlijke assistent. Niet alleen weten zij het geheel in goede banen te leiden, ook zorgen zij voor een humoristische noot tijdens deze feestelijke middag of avond. Een mooi spel voor bedrijfsuitjes of familiedagen. En wees niet bang, we zorgen ervoor dat iedereen aan de beurt komt. Ook grotere groepen zijn dus van harte welkom. Ook leuk, door het invullen van een vragenlijst kunnen wij een persoonlijk programma op maat maken met vragen en weetjes over jullie bedrijf of familie.

Lunchplankje:
Waar kun je nu beter van een lunchplankje genieten dan bij ons op de boerderij? Lunch wordt geserveerd op een heerlijk gevuld plankje.

 Extra informatie:

  • Vanaf 12 personen.
  • Nog trek in een soepje? Voor een meerprijs van €4,75,- per  persoon krijg je de keuze tussen twee soorten  huisgemaakte soep.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier,  radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren zijn  verkrijgbaar voor 2 munten.
  • Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij  dat graag, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
Voorbeeld
programma
12:30Ontvangst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg.
12:45Start Lunchplankje.
14:15Start spelshow Ik Hou van Holland inclusief 2 consumptiemunten.
16:00Einde programma.

Ik Hou Van Holland & Lunch – Middagprogramma boeken