9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Ik Hou Van Holland & Lunch – Middagprogramma

Ik Hou Van Holland & Lunch – Middagprogramma

Vanaf € 40.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Het wordt lachen met Linda en haar crew!

Ik hou van holland!

Weet jij alles over ons kleine landje, haar inwoners en gewoonten? Tijdens deze hilarische ‘Ik hou van Holland’ quiz worden twee teams flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en Hollandse weetjes. Dit is niet zomaar een quiz; het is een feest van herkenning en een duik in de oer-Hollandse gezelligheid. Zing uit volle borst mee met bekende deuntjes, lach om de grappige weetjes en haal mooie herinneringen op die ons eigen landje te bieden heeft tijdens deze ik hou van holland!

Dit alles gebeurt onder de vakkundige leiding van Linda en haar persoonlijke assistent. Zij weten niet alleen het hele spektakel in goede banen te leiden, maar zorgen ook voor een constante stroom van humor en gezelligheid tijdens deze feestelijke middag of avond. Het belooft een interactief en vermakelijk spel te worden, perfect voor bedrijfsuitjes of familiedagen. En wees gerust, iedereen krijgt de kans om te schitteren en zijn kennis te tonen. Grote groepen zijn van harte welkom en krijgen een even geweldige ervaring!

Lunchplankje

En wat is er beter dan te genieten van een lunchplankje op onze boerderij? Tijdens deze dag vol plezier en uitdagingen staat er een heerlijk gevuld plankje op jullie te wachten, zodat jullie de energie kunnen opdoen om vol enthousiasme verder te spelen. Een lunchplankje om duimen en vingers bij af te likken, passend bij de gezelligheid en warmte van deze dag.

Kortom, maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol lachen, meezingen en het delen van leuke weetjes over ons eigen prachtige landje! Neem contact met ons op bij vragen.

 Extra informatie:

  • Vanaf 12 personen.
  • Nog trek in een soepje? Voor een meerprijs van €4,75,- per  persoon krijg je de keuze tussen twee soorten  huisgemaakte soep.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier,  radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren zijn  verkrijgbaar voor 2 munten.
  • Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij  dat graag, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Praktische informatie

Vanaf
8 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
12:30Ontvangst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg.
12:45Start Lunchplankje.
14:15Start spelshow Ik Hou van Holland inclusief 2 consumptiemunten.
16:00Einde programma.

Ik Hou Van Holland & Lunch – Middagprogramma boeken

Offerte aanvragen