9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Kids Outdoor

Vanaf € 14.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Kids Outdoor

Ben jij onlangs jarig geweest en wil je een feestje dat spannend, leuk én actief is? Kies dan voor ons kids outdoor programma! Op woensdagen, vrijdagen en in de vakanties kun je bij ons het perfecte kinderfeestje outdoor beleven.

Wat houdt het in?

Bij aankomst krijg je een korte maar duidelijke uitleg over de activiteit. Nadat de teams zijn samengesteld, worden jullie naar het startpunt gebracht. De groep wordt verdeeld in verschillende teams, afhankelijk van het aantal deelnemers. Jullie gaan zelfstandig spelen in teams, zonder begeleiding, en houden ook zelf de scores bij. Aan jullie de uitdaging om van punt A de schijven naar een melkbus te werpen. Noteer het aantal worpen dat jullie nodig hebben om de schijven uiteindelijk in de melkbus te gooien. De teams wisselen elkaar af bij elke ronde. Het team waarvan de schijf het verst van de melkbus ligt, mag telkens als eerste werpen in de volgende ronde, zodat beide teams in de buurt blijven.

Halverwege hebben jullie een half uurtje pauze met een drankje en een zakje chips voor de kinderen.

Daarna kunnen jullie nog een uurtje een buitenactiviteit spelen naar keuze:

 • Kussengevecht: Probeer je tegenstander van de stang te meppen met behulp van een skippybal in de hand, maar wees gerust; onder de stang ligt een kussen gevuld met lucht en eventueel water. Blijf jij het langste op de stang zitten?, dan ben jij de winnaar.
 • Rokvoetbal: Een potje voetbal in een speciaal pak waardoor de knieën niet meer goed kunnen buigen. Deze activiteit staat garant voor lachen.
 • 4 op een rij: Vastgeketend aan een elastiek is het aan jullie de taak om te rennen naar het spelbord en de schijven zodanig te plaatsen dat er 4 op een rij ontstaat. Dit is een leuk spel in teamverband waar samenwerking en inzet belangrijk is
 • Levend Tafelvoetbal: Vastgeketend aan kabels is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk doelpunten worden gescoord.
 • Flying Darts: Met behulp van de kabelbaan en magneten is het de bedoeling dat een team als eerste 501 punten scoort. Ga van de kabelbaan af en zorg dat je magneten laat vallen op de plek met de meeste punten. Je begint net zo als bij het echte darten op 501 punten en je moet zo snel mogelijk naar 0 komen.
 • Watercurling: Gebaseerd op de sport moeten jullie werpen en vegen om punten te scoren op een baan van water.

Groepsgrootte

Deze activiteit is perfect voor kinderfeestjes. Het minimumaantal is 10 personen waarmee jij een geweldige dag zult beleven. Geniet met je beste vrienden/vriendinnen van deze kids outdoor en deze activiteit zal echt onvergetelijk worden.

Laat ons weten wanneer jij kids outdoor het liefste wil beleven en we zorgen voor een geweldig avontuur. Neem contact met ons op bij vragen over kids outdoor. Laat de pret maar beginnen! 🎉

Extra informatie:

 • De prijs is gebaseerd op het minimaal aantal deelnemers van 10 personen. Onder deze prijs hoort een spelbegeleider en de drankjes en het zakje chips voor iedereen. Aanvangstijden in overleg!
 • Het is ook mogelijk om een 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon of een 4-uur drankarrangement te nemen.
 • Vanaf 8 jaar en ouder.
 • Een programma dat buiten wordt gespeeld.
 • Ideaal geschikt voor actieve kinderfeestjes of als de kindjes een dagje weg willen.
 • *Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Outdoor
Voorbeeld
programma
14:00Start de dag met een uurtje boerenfrisbee
15:00Een half uurtje pauze met een drankje en een zakje chips voor de kinderen
15:30Een buitenactiviteit naar keuze (kussengevecht, rokvoetbal, 4 op een rij, levend tafelvoetbal, flying darts of watercurling)
16:30Einde buitenactiviteit, jullie krijgen nog een kijkje in onze loeigezellige stal
17:00Einde programma

Kids Outdoor boeken

Offerte aanvragen