9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Outdoor
Vanaf € 14.95 p.p.

Kinderfeestje Outdoor

Ben jij jarig (of jarig geweest) en wil je een spannend, leuk en actief feestje hebben? Ga voor het kids outdoor programma! Op woensdagen, vrijdagen en in de vakanties kunt u bij ons uw kinderfeestje houden.

Bij aankomst krijgt u een korte maar heldere introductie tot de activiteit. Nadat de teams zijn gevormd, worden beide teams (de groep wordt verdeeld in een x-aantal teams afhankelijk van het aantal deelnemers) naar een startpunt begeleid. Jullie spelen zelfstandig in teams zonder begeleiding en zullen ook de puntenscores zelf bij moeten houden. Het is aan jullie de taak om van punt A de schijven te werpen richting een melkbus. Jullie noteren het aantal worpen dat jullie nodig hebben om uiteindelijk de schijven in de melkbus te gooien. Per team spelen jullie om en om. Het team waarvan de schijf het verst van de melkbus af ligt, mag telkens per ronde als eerste weer werpen zodat beide team bij elkaar in de buurt blijven.

Tussendoor hebben jullie een half uurtje pauze met een drankje en een zakje chips voor de kinderen.

Daarna kunnen jullie nog een uurtje een buitenactiviteit spelen naar keuze: Kussengevecht (op een stang proberen uw tegenstander van de stang te meppen met behulp van een skippybal in de hand. Maar weest gerust; onder de stang ligt een kussen gevuld met lucht en eventueel water), Rokvoetbal (een potje voetbal in een speciaal pak waardoor de knieën niet meer goed kunnen buigen), 4 op een rij (vastgeketend aan een elastiek is het aan jullie de taak om te rennen naar het spelbord en de schijven zodanig te plaatsen dat er 4 op een rij ontstaat), levend tafelvoetbal (‘vastgeketend’ aan kabels is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk doelpunten worden gescoord), flying darts (met behulp van de kabelbaan en magneten is het de bedoeling dat een team als eerste 501 punten scoort) of watercurling (gebaseerd op de sport zal men moeten werpen en vegen om punten te scoren op een baan van water).

Extra informatie:

  • Inclusief een drankje en een zakje chips per kind.
  • Vanaf 8 jaar en ouder.
  • U speelt zonder spelbegeleider.
  • Ook mogelijk om de dag af te sluiten met een frietje en een snack.
  • We raden u aan te kleden op een actief buitenprogramma (regen en modder)
Voorbeeld
programma
14:00Start de dag met een uurtje boerenfrisbee
15:00Een half uurtje pauze met een drankje en een zakje chips voor de kinderen
15:30Een buitenactiviteit naar keuze (kussengevecht, rokvoetbal, 4 op een rij, levend tafelvoetbal, flying darts of watercurling)
16:30Einde buitenactiviteit, jullie krijgen nog een kijkje in onze loeigezellige stal
17:00Einde programma

Kids Outdoor boeken