9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Moordfeest

Vanaf € 27.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Het zou je maar gebeuren, je komt op een Bruiloft wat een groot feest moet worden, blijkt er een moord gepleegd te zijn. Gelukkig heeft de politie al e.e.a. kunnen voorbereiden maar heeft hulp nodig van gasten die meer weten. Jullie zullen aan de hand van diverse aanwijzingen en het bewijs wat de politie al verzameld heeft, in groepen moeten gaan onderzoeken wie de dader blijkt te zijn.

 

Vele kunnen al afgestreept worden maar er zijn nog genoeg potentiële daders.

 

Gelukkig is er natuurlijk een gastenlijst, waar jullie al veel aan hebben. Tevens krijg je een onderzoekspakketje met aanwijzingen en instructies, afkomstig van de politie. Denk hierbij aan fotos van het slachtoffer en lijsten met mogelijke verdrachte(n).

 

Onderzoek naar het plaats delict. Er moet een juiste tafelindeling gemaakt worden waar de familie met de bruid en bruidegom zou dineren. Aan de hand van een familiestamboom kom je al een heel eind. En zo zijn er tal van punten die jullie als team moeten oplossen. Weten jullie de juiste dader aan te wijzen en de politie op het goede spoor te brengen?

 

Dit moordfeest is vanaf najaar 2024 te boeken bij Groepsuitje Limburg. Ideaal voor samenwerking, en van elkaar te weten wie wat doet. Een moordfeest waar nog lang over nagepraat word, want deze dag loopt totaal anders dan je vooraf had durven hopen. Geen bloemboeket dat de lucht ingaat, of danspasjes op de dansvloer, maar een lijst met verdachte en onderzoek naar plaats delict!

 

De spanning kan beginnen.

 

Dit moordfeest is ideaal te combineren met een totaal dagje uit. We kunnen uiteraard aansluitend, vooraf of tijdens het moordfeest, u een echt moorddiner voorschotelen waar u met alle onderzoekteams kunnen genieten van een overheerlijk buffet.

Praktische informatie

Leuk om te combineren met:

Moordfeest boeken

Offerte aanvragen