9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Rokvoetbal – Verhuur

Vanaf € 95.00 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Even een lekker balletje trappen!

Stap in de wereld van komisch voetbal met Rokvoetbal, waar een potje voetbal nog nooit zo grappig was! Laat de traditionele voetbaloutfits achterwege en trek met z’n allen een rok aan om de strijd met elkaar aan te gaan. Maar wacht eens even, waar is die bal ineens naartoe? En waarom loopt je broer of collega ineens met van die kleine pasjes? Het dragen van een rok maakt het toch net iets lastiger om een balletje te trappen dan je aanvankelijk dacht.

Wat houdt het in?

Rokvoetbal is meer dan alleen een sport, het is een hilarische ervaring waarbij teamwork en de juiste tactieken centraal staan. Terwijl je in je onhandige rokken rondrent, zul je je vrienden, familie of collega’s op een heel nieuwe manier zien bewegen op het veld. De uitdaging van het voetballen in een rok zorgt voor een onvergetelijke en humoristische ambiance, waarbij de lachspieren flink worden getraind.

Dit unieke spel vereist goede samenwerking en stimuleert het groepsgevoel, omdat je moet communiceren en strategieën moet bedenken om het spel naar je hand te zetten. Daarnaast zorgt Rokvoetbal voor een flinke dosis competitie en wedstrijdplezier, waarbij iedereen zich kan uitleven op het veld.

Ben je klaar om op een andere manier een lekker balletje te trappen en flink te lachen? Trek die rok aan en ga de uitdaging aan om te voetballen! Heb je nog vragen of wil je deze hilarische activiteit reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen en je een geweldige tijd te bezorgen met Rokvoetbal!

 

Het rokvoetbal verhuurpakket bestaat uit: 

  • 5 rode volwassen rokken
  • gele volwassen rokken
  • Exclusief goals & boarding
  • Kinderrokken op aanvraag
  • Een voetbal
  • Spelregels & uitleg

Belangrijk om te weten:

  • Wanneer onze rokken niet volledig of met stukken teruggeleverd worden, zijn wij genoodzaakt reparatiekosten in rekening te brengen.
  • Wij vragen een borg van €150,- voor het spel. 
  • Je huurt het spel voor een gehele dag. Je kunt het in de ochtend ophalen, we verwachten het aan het einde van de dag weer terug. 

Praktische informatie

Vanaf
8 personen
Type
Outdoor

Rokvoetbal – Verhuur boeken

Offerte aanvragen