9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Spoedcursus & Friet

Vanaf € 38.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Neem jij de boerderij over?

Spoedcursus

Kriebelen je handen om het boerenleven zelf te ervaren en de boer(in) in jou naar boven te halen? Dan is de Spoedcursus Boer(in) Worden (SCBW) een absolute aanrader! Deze activiteit is geschikt voor jong en oud en staat garant voor een dag vol humor, actie, gezelligheid en plezier. Het is dé ultieme kans om het oer-Hollandse boerenleven in al zijn facetten te beleven.

Tijdens de cursus krijg je de mogelijkheid om in de voetsporen van een boer(in) te treden door deel te nemen aan verschillende spellen. Hiermee wordt niet alleen de teamgeest versterkt, maar krijg je ook een inkijkje in de dagelijkse activiteiten op de boerderij. Van koe melken tot eieren vangen, van stressbestendigheid tot de klompenloop – alle spellen zijn gebaseerd op het authentieke boerenleven. Lachen, gieren en brullen zijn gegarandeerd!

Frietbuffet

Na een enerverende dag als boer(in) is het tijd om af te sluiten met een smakelijk frietje. Het frietbuffet biedt de mogelijkheid om een uur lang onbeperkt te genieten van heerlijke frietjes, snacks en een scala aan smakelijke extra’s zoals diverse sausjes, komkommer, tomaat en uitjes. Voor grotere groepen wordt het buffet opgesteld, zodat iedereen zich tegoed kan doen aan deze culinaire traktatie. Kleine groepen kunnen gezellig aan tafel zitten terwijl wij de bestellingen blijven opnemen.

Kortom, laat de boer(in) in jezelf naar boven komen tijdens de Spoedcursus Boer(in) Worden en sluit de dag af met een smakelijk frietbuffet. Een combinatie van plezier, avontuur en heerlijk eten op de boerderij – een dag om nooit te vergeten! Mocht je vragen hebben over deze activiteit of een van onze andere activiteiten, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen!

 

Extra informatie:

  • Vanaf 4 jaar.
  • Vanaf 10 personen.
  • Inclusief 3 consumpties
  • Met meer dan 40 personen zal het eten geserveerd worden via een frietwagen.
  • Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf, zodat hier rekening mee gehouden kan  worden.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier, radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren zijn verkrijgbaar voor 2 munten.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
14:00Ontvangst met koffie/thee & cake bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg
14:30Start Spoedcursus boer(in) worden inclusief 1 drankje
17:00Onbeperkt frietbuffet of frietwagen inclusief 2 drankjes
18:00Onbeperkt frietbuffet of frietwagen inclusief 2 drankjes

Spoedcursus & Friet boeken

Offerte aanvragen