9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Vanaf € 38.50 p.p.

Neem jij de boerderij over?

De Spoedcursus boer(in) worden, of kortweg SCBW, is een fantastische activiteit voor jong en oud. Lachen, gieren, brullen, een dag vol humor, actie, gezelligheid en veel plezier. Er is geen betere manier om het echte oer-Hollandse boerenleven zelf mee te maken. De cursus bestaat uit aantal spellen waarmee je in de voetsporen van de boer(in) kunt treden. Leer elkaar kennen onder andere omstandigheden en verhoog de teamgeest. Maar het plezier staat natuurlijk voorop. Alle spellen zijn gebaseerd op het boerenleven en de dagelijkse activiteiten op de boerderij waaronder: koe melken, insemineren, eieren vangen, muis meppen, melkvangen, omgang met de boerin, stressbestendigheid, stro-stapelen, de hooiberg en de klompenloop. Neem deel aan de Spoedcursus boer(in) worden en sluit af met een heerlijk frietje!

Frietbuffet

Met het frietbuffet kun je onbeperkt genieten van frietjes, snacks en extra’s zoals lekkere sausjes, komkommer, tomaat en uitjes. En dat allemaal 1 uur lang! Voor de grotere groep zal het in buffetvorm plaatsvinden. De kleinere groep kan lekker aan tafel gaan zitten en zullen wij de bestellingen op blijven nemen.

Extra informatie:

  • Vanaf 4 jaar.
  • Vanaf 10 personen.
  • Inclusief 3 consumpties
  • Met meer dan 40 personen zal het eten geserveerd worden via een frietwagen.
  • Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf, zodat hier rekening mee gehouden kan  worden.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier, radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren zijn verkrijgbaar voor 2 munten.
Voorbeeld
programma
14:00Ontvangst met koffie/thee & cake bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg
14:30Start Spoedcursus boer(in) worden inclusief 1 drankje
17:00Onbeperkt frietbuffet of frietwagen inclusief 2 drankjes
18:00Onbeperkt frietbuffet of frietwagen inclusief 2 drankjes

Spoedcursus & Friet boeken