9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Teamfundag

Vanaf € 48.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Teamfundag – Een compleet & gezellig dagprogramma !

Ervaar een dag vol teambuilding en plezier met ons uitgebreide arrangement! Combineer 2 buitenactiviteiten naar keuze met een verrassende Crazy Fun Tour om de teamspirit op een speelse manier te versterken. Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen met koffie, thee en een smakelijk stukje cake.

De dag begint met 2 buitenactiviteiten op de prachtige locatie van Groepsuitje Limburg. Jullie kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van leuke en uitdagende activiteiten. Of het nu gaat om sportieve uitdagingen, strategische spelletjes of creatieve workshops, er is voor ieder wat wils. Na deze actieve bezigheden is het tijd voor een welverdiende pauze.

Lunch

Geniet van een eenvoudige, maar heerlijke lunch bestaande uit een smakelijke kom huisgemaakte soep en 2 rijkelijk belegde broodjes. Een energieboost om de middag goed te kunnen vervolgen! Na de lunch gaat de Crazy Fun Tour van start. Deze vrolijke wandeltocht staat garant voor veel plezier, gevuld met gekke vragen, uitdagende opdrachten en grappige weetjes over elkaar en de omgeving.

Kortom, dit arrangement biedt een compleet en gezellig dagprogramma waarbij teamwork, actie en plezier centraal staan. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Een geweldige manier om de teamgeest te versterken en samen onvergetelijke herinneringen te creëren! Mocht u vragen hebben over deze teamfundag, neem dan gerust contact met ons op.

Extra informatie:

  • Vanaf 8 personen.
  • Vanaf 8 jaar.
  • Houdt qua kleding rekening met een actief buitenprogramma.
  • Je speelt na een korte uitleg, onder eigen begeleiding.
  • Inclusief koffie/thee & cake, eenvoudige lunch en 4 consumptiemunten.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee,  bier, radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren  zijn verkrijgbaar voor 2 munten.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Outdoor
Voorbeeld
programma
10:00Aankomst met koffie/thee & cake.
10:30Start twee buitenactiviteiten naar keuze, inclusief een korte pauze met een consumptie.
13:00 Eenvoudige lunch met een consumptie.
13:30 Start Crazy Fun Tour, inclusief 2 consumptiemunten.
16:30Einde Programma.

Teamfundag boeken

Offerte aanvragen