9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

The Battle Incl. Hapje En Drankje

Vanaf € 27.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Blijven de onderlinge relaties intact na deze intense battle?

Na deze intense uitdaging blijven de onderlinge relaties zeker intact, zij het op een vernieuwde en versterkte manier. De intense spelrondes en uitdagende opdrachten brengen de groep samen in een sfeer van opwinding en teamgeest. Hoewel de competitie hevig is, draagt het bij aan een gevoel van gezamenlijke prestatie en respect voor elkaars vaardigheden.

De overtuiging dat iemand de slimste, sterkste, meest behendige of snelste persoon in de groep is, stimuleert een gezonde rivaliteit en brengt het beste in iedereen naar boven. De gevormde teams moedigen elkaar aan en ondersteunen elkaar, waardoor er een sterke band ontstaat tussen de teamleden.

De felbegeerde titel zorgt voor een gezonde competitieve geest, maar ook voor een gevoel van vreugde en trots, ongeacht wie uiteindelijk wint. Het belangrijkste is dat iedereen geniet van de activiteit en de kans heeft om hun capaciteiten te tonen in een leuke en vriendelijke setting.

De gezamenlijke ervaringen tijdens deze battle zullen de groep altijd bijblijven en dienen als bouwstenen voor toekomstige samenwerking en interacties. En natuurlijk, het afsluiten van de activiteit met een hapje en een drankje zorgt voor gezelligheid en informele gesprekken, waardoor de onderlinge banden nog sterker worden. Geen twijfel mogelijk, deze dag zal een gedenkwaardige herinnering blijven voor alle deelnemers. Neem contact met ons op bij vragen over deze battle activiteit.

  • 8 – 20 personen €27.50 per persoon
  • 21+ personen op aanvraag

Extra informatie:

  • Vanaf 10 personen.
  • Vanaf 8 jaar.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier,  radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaal bieren zijn  verkrijgbaar voor 2 munten.
  • De borrelplank bestaat uit loempia’s (1 p.p.), een  bourgondische bitterbal (1 p.p.) nacho’s en een vaasje nootjes.

*Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Praktische informatie

Vanaf
8 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
14:30Ontvangst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg
14:45Start spelshow De Battle / Jongens tegen de Meisjes
15:45Korte pauze met een consumptiemunt en een borrelplank.
17:00Einde Programma

The Battle Incl. Hapje En Drankje boeken

Offerte aanvragen