9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg vergaderen

Aanbod vergaderen in Limburg

Vergaderen in Limburg:

Welkom bij de leukste vergaderlocatie in het pittoreske Limburg! Of je nu komt vergaderen met je collega’s of met een ander bedrijf. Wij hebben voor alle gelegenheden bijzondere mogelijkheden. Geniet van een rustige vergaderzaal met een tv scherm en gratis wifi. Daarnaast zit er bij dit vergaderarrangement onbeperkt koffie, thee, fruitwater en diverse frisdranken.

Locatie Vergaderen in Limburg

Onze vergaderruimtes zijn professioneel ingericht met een beamer, tv scherm, Geluidsinstallatie met microfoon en gratis wifi. Daarnaast hebben wij ook gratis parkeergelegenheden voor allen. Daarnaast zijn onze ruimtes ingericht naar uw wensen zodat u optimaal kunt vergaderen

 

Combineren met een activiteit

  • Activiteiten: Vergaderen is altijd te combineren met een van onze activiteiten. Dat kan een sportieve activiteit zijn maar ook een spelshow.
  • Eten en drinken: Combineer deze activiteit met een heerlijke lunch of avondeten. Zo kunnen jullie met een gevulde maag weer verder vergaderen.

Hapje en drankje tijdens de vergadering:

Tijdens de vergadering hebben jullie de beschikking over onbeperkt koffie/thee, fruitwater en eventueel frisdranken. Daarnaast staat er een fruitschaal klaar met fruit en daarnaast ook heerlijk gebak zodat het energielevel op peil blijft. Ook word er 2x een vergadersnack rondgedeeld.

Groepsgrootte

Deze vergaderingen zijn te boeken vanaf 10 personen. Groter dan die 10 is alles mogelijk. Wij zorgen dat er voldoende ruimte is en voldoende hapjes en drankjes. Bent u met een groep kleiner dan 10 personen neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij nog iets voor u kunnen betekenen.

Gelegenheden

Onze vergaderingen zijn perfect om netwerken op te bouwen op een representatieve manier. Mocht het heel mooi weer zijn hebben wij altijd de mogelijkheid om buiten te kunnen vergaderen. Daarentegen zijn onze vergaderruimtes wel binnen. Mocht u speciale vragen/wensen hebben kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.