9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg vrijgezellenfeest

Aanbod vrijgezellenfeest in Limburg

Vrijgezellenfeest in Limburg

Welkom bij de leukste locatie om jouw vrijgezellenfeest te houden in Limburg! Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit of je komt om te lachen en te genieten van een drankje, wij hebben een breed scala aan mogelijkheden waardoor het voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt. Van het spelen van een leuke pubquiz tot het genieten van een high beer in combinatie met een kijkje op de boerderij, Lachen wordt het sowieso!

 

Locatie vrijgezellenfeesten in Limburg

Onze Vrijgezellenfeesten vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van geweldige vrijgezellenfeesten. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl jij geniet tijdens je vrijgezellenfeest.

 

De leukste activiteiten tijdens jouw vrijgezellenfeest

  • Pubquiz: Lachen, gieren en drinken tijdens deze pubquiz! Deze pubquiz met echte stemkastjes staat garant voor lachen. Ieder speelt voor zich en bewijs dat je slimmer bent dan je andere vrienden.
  • Hanengevecht: Tijdens dit hanengevecht krijgen 2 personen hanenpakken aan en gaan ze een potje stoeien. Zorg dat je de tegenstander van de mat drijft. Wie als eerst van de mat af is mag zich kronen tot verliezer.
  • High beer en kijkje op de boerderij: Tijdens deze high beer krijg je 3 heerlijke speciaal bieren voorgeschoteld met bijpassende hapjes. Daarnaast neem je ook nog een kijkje op onze unieke boerderij die vastzit aan onze locatie.

 

 

 

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen activiteiten aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een actief programma, laat je brein kraken of lach je suf. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens de vrijgezellenfeesten op onze locatie in Limburg nader tot elkaar.

 

Gelegenheden

Onze vrijgezellenfeesten zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Jouw vrijgezellenfeest kan altijd doorgaan ongeacht het weer omdat wij beschikken over een binnen/buitenlocatie.