9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Whack a Mole

Vanaf € 8.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Whackamole

Duik in een wereld van spanning, plezier en competitie met de ultieme Mollenjacht!

Wie houdt er nu niet van een beetje competitie, plezier en een flinke dosis spanning? Als jij tot dit clubje behoort, is de ultieme Mollenjacht het perfecte spel voor jou! Stel je voor: je bevindt je op levendige springkussens, adrenaline giert door je lichaam terwijl je jezelf transformeert tot een mol. Ja, je leest het goed, een mol! In dit opwindende spel, een variant van het bekende mollen meppen, is het de missie om als mol zoveel mogelijk balletjes te verzamelen terwijl je probeert te ontkomen aan de ‘jager’. Spannend, toch? Lees verder en ontdek waarom de ultieme Mollenjacht een must-do is voor jong en oud.

Wat houdt het in?

Stap in de wereld van de ultieme Mollenjacht met deze whackamole activiteit, een verrassende en opwindende variant van het bekende spel mollen meppen dat jong en oud betovert! Neem plaats in de cirkels op de levendige springkussens en voel de adrenaline door je stromen terwijl je transformeert tot een mol. Zes enthousiaste deelnemers worden aangewezen als de mollen van dienst. In het midden staat de jager, gewapend met een opblaasbare hamer, klaar om op mollenjacht te gaan. De missie? De mollen meppen terwijl de andere spelers zich uitsloven om zoveel mogelijk balletjes te verzamelen. Een hilarische uitdaging waarbij behendigheid en teamwork voorop staan.

Waarom is het zo geweldig?

Dit spel staat garant voor lachen, gieren, brullen en is nog vriendelijk voor de portemonnee ook! Als je op zoek bent naar leuke en betaalbare groepsuitjes in Limburg, dan is Groepsuitje Limburg dé bestemming voor jou en je vrienden, familie of collega’s.

Speelduur

De speelduur van dit spel bedraagt 1 uur, vol spanning en competitie. Na een korte maar duidelijke uitleg kunnen jullie meteen op mollenjacht gaan! En het mooie is, deze opwindende activiteit kan perfect gecombineerd worden met een van onze andere avontuurlijke spellen of verrukkelijke horeca-arrangementen. Bereid je voor op een mollenavontuur waarbij niets is wat het lijkt en plezier de hoofdrol speelt! Grijp je hamer en ga de uitdaging aan, want de Mollenjacht wacht op jullie.

Combineer plezier en avontuur

De ultieme Mollenjacht kan naadloos gecombineerd worden met andere spannende spellen en heerlijke horeca-arrangementen. Dubbel zoveel plezier gegarandeerd!

Geschikt voor alle leeftijden

Of je nu jong of jong van geest bent, de ultieme whackamole is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan zich uitleven in dit dolkomische spel.

Perfect voor groepen

Op zoek naar een uniek groepsuitje? De ultieme whackamole is ideaal voor groepen vrienden, families of collega’s die een onvergetelijke tijd willen beleven.

Veiligheid staat voorop

Bij Groepsuitje Limburg staat veiligheid hoog in het vaandel. We zorgen voor een veilige speelomgeving zodat jij je volledig kunt focussen op de Mollenjacht. De hamer die word gebruikt is zacht dus jij hoeft je niet druk te maken om pijntjes of andere mankementen. Alles word in de puntjes geregeld zodat je je alleen maar kunt focussen op het spelen van whackamole.

Waar vind je ons?

Groepsuitje Limburg is dé bestemming voor plezier en competitie. We zijn gevestigd op een prachtige locatie in Limburg en verwelkomen je graag voor een dag vol avontuur. Heb je vragen over “whackamole” of wil je een reservering maken? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen en jouw whackamole-avontuur tot in de puntjes te regelen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Mogelijk tijdsprogramma:

10.45 Ontvangst bij Groepsuitje Limburg en uitleg

11.00 Start Mollenmeppen

12.00 Einde programma

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Outdoor
Voorbeeld
programma
10:45Ontvangst bij Groepsuitje Limburg en uitleg
11:00 Start mollenmeppen
12:00Einde programma

Whack a Mole boeken

Offerte aanvragen