ER OP UIT

extra coronaproof activiteiten

CORONAPROOF

WIJ ZIJN (beperkt) GEOPEND!

We mogen er weer op uit! Uiteraard op een veilige en verantwoorde manier. We hebben onze uitjes dan ook zo aangepast of opnieuw ontwikkeld zodat ze veilig, verantwoord en volgens de richtlijnen van het RIVM gespeeld kunnen worden.

Helaas zijn wij vanwege de gevolgen van Covid-19 genoodzaakt onze openingstijden en aanbod (tijdelijk) te beperken Maar niet getreurd, samen kijken we uit naar betere tijden. Vanaf 1 oktober zal Groepsuitje Limburg dan ook in beperkte mate geopend zijn, namelijk enkel in de weekenden en vakanties. Tijdelijk is het dan ook enkel mogelijk de escaperoom te spelen. Het restaurant & activiteitenbedrijf sluit gedurende deze moeilijke tijd haar deuren, waardoor het niet mogelijk is om activiteiten, lunches of diners te reserveren. Je kunt ons uiteraard nog altijd bezoeken voor een escaperoom op zaterdag, zondag of in de vakanties. Via www.escaperoomlimburg.nl kun je je reservering plaatsen. Uiteraard kun je voor of na de escaperoom tot 19:00uur wel een drankje nuttigen. Daarnaast bieden we sommige activiteiten aan in samenwerking met onze partners. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe, en hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen op onze locatie!
Het grote voordeel van onze locatie: wij hebben ruimte genoeg! Alle activiteiten zijn tot 1 oktober mogelijk, al dan niet met bepaalde aanpassingen. Maar, bij de ene activiteit is het makkelijker/natuurlijker om afstand van elkaar te houden dan bij de andere activiteit. Hieronder vindt je een aantal activiteiten die zich in het bijzonder goed lenen in deze setting.

Liever thuis blijven? Geen probleem, we hebben ook een breed aanbod aan activiteiten voor thuis, mét of zonder spelbegeleider.

Groepsuitje Limburg

Coronaproof uitje

Beperkt geopend

Helaas zijn wij vanwege de gevolgen van Covid-19 genoodzaakt onze openingstijden en aanbod (tijdelijk) te beperken.  Maar niet getreurd, samen kijken we uit naar betere tijden!

 Vanaf 1 oktober zal Groepsuitje Limburg dan ook in beperkte mate geopend zijn, namelijk enkel in de weekenden en vakanties. Eten, drinken & activiteiten zijn op aanvraag. 

 

activiteit voor 2-10 personen

Er op uit met je gezin of vrienden? Ook dat is mogelijk bij Groepsuitje Limburg! 

we mogen er weer op uit!

Helaas zijn wij vanwege de gevolgen van Covid-19 genoodzaakt onze openingstijden en aanbod (tijdelijk) te beperken.  Maar niet getreurd, samen kijken we uit naar betere tijden!

 Vanaf 1 oktober zal Groepsuitje Limburg dan ook in beperkte mate geopend zijn, namelijk enkel in de weekenden en vakanties. Eten, drinken & activiteiten zijn op aanvraag. 

CONTACT

wIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE!

Heb je vragen, opmerkingen of ben je op zoek naar een gepersonaliseerd voorstel? Neem dan even contact met ons op, via telefoon of email.