9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg escaperooms

Aanbod escaperooms in Limburg

Escaperooms in Limburg

Welkom bij de leukste escaperooms locatie bij ons in Ospel! Of je nu als gezin op pad gaat of samen met je collega’s een uitdaging aan wilt gaan. Wij hebben verschillende escaperooms die garant staan voor een uitdagende maar zeker een leuke ervaring. Of je nu een nacht het museum gaat bewaken of het geheim van de farao moet ontdekken. Onze escaperooms zijn de perfecte gelegenheid om te testen wat voor team jullie kunnen zijn. Deze escaperooms zijn altijd te spelen ongeacht het weer. Neem een kijkje naar ons aanbod en ontdek welk plezier op jullie wacht!

 

Locatie Escaperoom Limburg

Onze escaperooms vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg! Met moderne escaperooms en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en met elkaar te genieten. De locatie is modern ingericht en daarmee ook de perfecte optie om na afloop van de escaperoom nog een drankje met elkaar te doen. Onze locatie straalt gezelligheid uit en staat daarmee dus garant voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep!

 

Een aantal van onze Escaperooms

  • De chocoladefabriek: Betreed de chocoladefabriek en zorg dat je het fameuze recept van de concurrent in handen krijgt. Lukt dit jullie binnen 60 minuten?
  • Wildwest: Ga op zoek naar dynamiet en zorg dat je er voldoende vindt! Deze heb je namelijk nodig om de rots op te blazen. Dit is de enige manier om te ontsnappen uit het wilde westen!
  • The Battle: Ook hebben wij escaperooms die in battlevorm gespeeld kunnen worden. Dit zijn de kamers: Night at the museum en de CSI. Welk team weet als eerste te ontsnappen?

 

 

 

Sluit af met een hapje en een drankje

Geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes na je escaperoom. Voor grotere groepen kunnen we ook een smakelijk buffet regelen, zodat iedereen met een gevulde maag en een glimlach huiswaarts keert.

Voor iedereen een feestje

Deze escaperooms hebben een maximumaantal personen van 8 personen. Mochten jullie met een grotere groep komen dan is de battle echt wat voor jullie. Deze kan gespeeld worden tot het maximum van 16 personen. Ook hebben we sommige kamers die ook gespeeld kunnen worden door kinderen. Of het nu voor een kinderfeestje is of komen jullie met het gezin? Iedereen kan vermaakt worden door onze escaperooms!

Gelegenheden

Onze Escaperooms zijn perfect voor een breed scala aan gelegenheden. Of je nu komt met je collega’s, Familie of gewoon een leuk dagje uit met vrienden, we hebben iets bijzonders voor elke gelegenheid. Daarnaast is het heerlijk om binnen iets leuks te doen met regenachtig weer. Zo kan jouw Escaperoom altijd doorgaan!