Buffet de Luxe
Maak uw keuze uit onderstaande gerechten om zelf uw dinerbuffet samen te stellen:
- 3 voorgerechten, 1 soep, 3 hoofdgerechten € 35,95 p.p.
- 3 voorgerechten, 2 soepen, 4 hoofdgerechten € 40,95 p.p.
- Uitbreiding met extra voorgerecht € 4,50 p.p.
- Uitbreiding met extra hoofdgerecht € 5,95 p.p.
Desgewenst verder uit te breiden met aanvullende items zoals hieronder omschreven.
Voorgerechten:
- Kipcocktal met kerrie mayonaise
- Vers gepocheerde zalm cocktail met whiskysaus
- Carpaccio met pijnboompitten, parmezaan, truffelmayo
- Serrano-Ham met meloen
- Huzarensalade
- Creme van geitenkaas met walnoot en honing
Soepen:
- Tomatensoep
- Gevulde kippenboullion
- Bij de voorgerechten en soepen serveren wij diverse broodsoorten met kruidenboter, tapenade en pesto.
Hoofdgerechten:
- Scampi Piri Piri
- Vrakens medaillons met champignonroomsaus
- Gehaktballetjes in tomatensaus
- Kippendijfilet met perzik in een tomaten-papriksaus
- Groenten Curry
- Aziatische Tongfilet met hollandaisesaus
- Beenham met pepersaus
- Runder Goulash
- Kipsate
- Paddenstoelen in kruiden knooflooksaus
- Bij de hoofdgerechten serveren wij geroosterde aardappels in schil, witte rijst met preiringen, twee soorten groenten en twee salades van het seizoen
Naar wens uit te breiden met:
- Dessert; maak uw keuze voor 2 varianten uit de onderstaande opties € 6,75 p.p.)
- Tiramisu
- Roodfruit van trifle
- Tip van Sous Chef Kayleigh; pornstar martini (zonder alcohol)
- Grand Dessert € 8,50 p.p.
- Chocolade taartje, vruchtentaartje, mousse, cheesecake, gamarineerd fruit