9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg borrel

Aanbod borrel in Limburg

Borrel in Limburg

Geniet van een heerlijke borrel in Limburg samen met je familie of vrienden. Wij hebben een breed scala aan borrelarrangement waar jij een lange tijd van kunt genieten. Of je nu met het gezin een drankje wilt komen eten of samen met je vrienden een arrangement te nemen. Er is voor ieder wat wils. Een ding is zeker: Tijdens een borrel kom je nader tot elkaar.

 

Locatie activiteit op locatie in Limburg

Onze borrels vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van een heerlijke borrel. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van heerlijke borrel. Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

 

De leukste borrels bij Groepsuitje Limburg

  • High beer & kijkje op de boerderij: Tijdens de high beer genieten jullie van 3 heerlijke speciaal bieren en 3 gangen vol met heerlijke hapjes. Daarnaast zullen jullie prachtig uitzicht hebben op onze koeien!
  • Archerytag & en biermenu: Tijdens dit arrangement ga je eerst een potje pijl en boog schieten op elkaar. Na deze activiteit geniet je heerlijk op ons terras van 3 lekkere speciaalbieren met daarbij lekkere hapjes.
  • Kerstborrel: Geniet van een heerlijke kerstborrel samen met je vrienden, familie of collega’s. Tijdens deze kerstborrel kun je kiezen uit een arrangement met hapjes en drankjes gedurende 2,5 uur. Maar ook kun je ervoor kiezen om dat arrangement uit te breiden met een leuke pubquiz.

 

 

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen borrels aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een borrelarrangement. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens deze borrels in Limburg nader tot elkaar.

 

Gelegenheden

Onze borrels zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu met je collega’s een uitje wil organiseren of dat je met je vrienden of familie bij ons wilt komen genieten, Er is voor ieder wat wils. Wij doen er alles aan om jullie groepsuitje naar jullie wensen te regelen. Mocht je vragen hebben, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je verder te helpen