9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg bedrijfsfeest

Aanbod bedrijfsfeest in Limburg

Personeelsfeest in Limburg

Welkom bij de leukste locatie om je personeelsfeest te geven in Limburg! Of je nu een sportieve activiteit wilt doen of alleen wilt komen lunchen en daarna wat drinken, Wij hebben een breed scala aan mogelijkheden die garant staan voor een onvergetelijke ervaring. Van het kraken tot codes in een escaperoom tot high beer in combinatie met een kijkje op de boerderij. Er is voor ieder wat wils. Onze personeelsfeesten zijn de perfecte gelegenheid om even niet aan werk te denken en gezellig genieten met elkaar. Wacht niet lang en kom langs bij ons in Limburg!

 

Locatie Personeelsfeesten in Limburg

Onze personeelsfeesten vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met gezellig en gastvrij personeel is dit de ideale plek om de successen van afgelopen jaar te vieren en samen te genieten. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van spannende activiteiten of een lekker drankje. Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega’s

 

De leukste activiteiten tijdens jouw personeelsfeest

  • Quizzen en spellen: Breng de competitieve geest naar boven met onze leuke en interactieve quizzen en spellen. Een geweldige manier om de groepsdynamiek te versterken en samen te lachen!
  • Aan tafel: Bespreek diverse onderwerpen en geniet van de lekkerste gerechten en drankjes tijdens een lunch, diner of buffet.
  • Expeditie Robinson: Strijd in teams tegen elkaar en kijk welk team zich mag kronen tot echte Robinsons. Allemaal onderdelen bekend van tv komen terug in deze sportieve activiteit.

 

Sluit af met een hapje en een drankje

Geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes tijdens je uitje. Voor grotere groepen kunnen we ook een smakelijk buffet regelen, zodat iedereen met een gevulde maag en een glimlach huiswaarts keert.

 

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen activiteiten aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een actief programma, laat je brein kraken of lach je suf. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens de personeelsfeesten op onze locatie in Limburg nader tot elkaar.

 

Gelegenheden

Onze personeelsfeesten zijn geschikt voor alle soorten bedrijven. Of jullie nu alleen een hapje en drankje willen doen of combineren met een activiteit. Voor iedereen hebben wij wat wils. Daarnaast hebben wij altijd mogelijkheden ongeacht het weer. Zo kan jouw personeelsfeest altijd doorgaan!