9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Over Groepsuitje Limburg

Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Over
Groepsuitje
Limburg

Groepsuitje Limburg is omringd door prachtige weilanden. Je vind bij ons grazende koeien op onze activiteiten locatie, gelegen in Ospel. Inmiddels bestaat Groepsuitje Limburg al meer dan tien jaar, opgericht door Agnita en Veerle van Rooijen.
Beide dames hebben van Groepsuitje Limburg een sfeervolle en succesvolle locatie gemaakt. Nadat corona gelukkig de wereld verliet, hebben zij de formule en bedrijf overgedragen aan Ronald, Mark en Ilse van Bussel, die de formule proberen door te trekken.

Overonze locatie

Bij Groepsuitje Limburg kun je terecht voor de gaafste buitenactiviteiten, spelshows, quizzen en toffe binnen spellen. Ook beschikken wij over zeven escaperooms. Natuurlijk is het ook mogelijk om de groepsactiviteit uit te breiden met een van onze horeca arrangementen. Een Barbecue, crazy diner of high Friet, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, een locatie voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, schoolactiviteiten, familiefeestjes, bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes.
Groepsuitje Limburg bied voor iedereen een volledig verzorgde dag uit aan. Wij kunnen samen met u een volledig programma op maat maken, en afstemmen op uw wensen. Ook daar ligt onze kracht. Niks is ons te gek. Groepsuitje Limburg is eenvoudig en snel bereikbaar vanaf de A2. Ook beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
saboteur

Keuze uit meer dan 70 verschillende binnen- en buitenactiviteiten