9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Wild West

Beoordeeld met een 8,1
Ontsnappings percentage 59%

Wild West

Vanaf € 18.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Wild west!

Welkom in het Wilde Westen. In deze spannende escaperoom gaan jullie opzoek naar dynamiet. Jullie hebben voldoende dynamiet nodig om een rots op te blazen, alleen op deze manier is er een uitgang uit het Wilde Westen.

Durven jullie de uitdaging aan? Tijdens deze zoektocht naar dynamiet, zullen jullie je laten onderdompelen in de wereld van het Wilde Westen. Dus zet je paard gereed, doe je cowboy hoed op en maak je gereed voor bankovervallen en illegale kaartspellen. En wellicht vinden jullie voldoende dynamiet om een uitgang te creëren.

Kinderfeestje vieren?

Deze escape room is ook geschikt voor kinderen. Dus wil je een Escaperoom Kinderfeestje in Limburg boeken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast deze kamer, zijn ook de Investigate, Discover en Escape & Het Geheim van de Farao geschikt voor kinderen.

Prijzen per kamer

  • 1-4 personen €25,95 per persoon (minimumprijs van 4 personen)
  • 5 personen €23,95 per persoon
  • 6 personen €20,95 per persoon
  • 7 personen €19,95 per persoon
  • 8 personen €18,95 per persoon
  • 8+ spelers Prijs op aanvraag

 

Tip! Bent u met meer dan 8 personen dan is het leuk om een battle te spelen in de investigate rooms (csi) of Night at the museum. De prijs hangt af van het aantal personen. Bent u met een oneven aantal deelnemers dan geldt de prijs voor de kamer met de meeste deelnemers voor beide groepen. Dus bijvoorbeeld: bent u met 11 personen dan geldt de prijs voor 6 personen per kamer voor beide kamers.

Vanaf 16 personen bedraagt de prijs €18,95 per persoon. Hierbij worden ten alle tijden alleen het aantal kamers gereserveerd wat nodig is voor het aantal personen. Wat inhoudt dat zodra er minder personen zijn dan eerder verwacht het kan voorkomen dat er wordt afgeschaald in het aantal kamers.

Let op! Bij het reserveren van een Escaperoom wordt er wegens veel no-shows een aanbetaling van €25,00 gevraagd. De rest dient bij aanvang activiteit betaald te worden op locatie.

Praktische informatie

Aantal Rooms
1 Room
Capaciteit per Room
4-8 personen
Ontsnappingstijd
60 minuten
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Kinderversie
Mogelijk
Engelse versie
Mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Nee

Leaderboard

1e
21 juni 2019 00:28:12
59%
Voorbeeld
programma
11.15Ontvangst bij Escaperoom Limburg
13.30Einde programma

Wild West boeken

Offerte aanvragen